Eu am terminat Call of Duty si Stalker: Shadow of Cernobyl si partea a doua, Call of Pripyat.
Acum joc Orange box...
Sunt super toate!
Eu stiam doar ca e pachetul ala de Half-Life(toata seria) si Portal. Si inca ceva ce eu n-am jucat.
Cum ai terminat Call of Duty? Sunt 9 parti (pana acum).
Need For Speed Shift 2 Unleashed, cineva? Sunt singurul care joaca racing games?*giga poker face*
Mass Effect(2&3),WARP,Hot Pursuit, Dirt 2, Max Payne 3, Split Second șiii aștept Prototype 2 și Darksiders 2.
Psp : Naruto shippuden : unh3, kizuna drive,akatsuki rising, Soul eater battle resonance, killzone liberation, fifa 2012, smack down vs raw 2011, gow:ghost of sparta
Pc: cs 1.6 pe zm(.diavola.ro),crossfire,fifa 08 samp
Real life : cs real life, duel masters, gornete, fumigene, baloane cu apa..etc
Pai joc Call of Duty Modern Warfare 3 online. Why? Bcoz it's FREE :awyeaaah:.
AC, si Port Royale 3
Eu joc cs>. bine si triburile si the west[triburile si the west sunt online...trb`sa-ti faci cont]..sau cel mai bine te duci si iti dai glont ori te spanzuri in Padurea Spanzuratiilor...tu alegi
Just Cause, Need For Speed Carbon, Prince Of Persia The Forgotten Sands Si Fifa 2013
@MeNoNヅ Nu pot da mesaje ca-s Junior... Uite iti raspund aici daca nu se supara nimeni... Eu am The Orange Box descarcat in PC. Am varianta originala. Da-mi id-ul tau si ti-l voi trimite si daca nu ruleaza fara crack se rezolva la fel de repede pentru ca am un site cu crack-uri care ajuta jocurile de gen sa ruleze fara Cd original. Daca vrei viata/arme infinite exista tainere care te ajuta cu aceasta problema. Tot ce ai nevoie iti dau eu cu cea mai mare placere. Jocul care il vrei tu este unul cam vechi dar este frumos.Eu ii dau nota 8. Mie personal mi-au placut cel mai mul : Stalker: Shadow of Cernobyl Stalker: Call of Pripyat Astora le dau nota 20. P.S. Daca vrei da-mi mesaj cu id-ul tau.
@bogdanelulul
Am cumparat Call of Duty si l-am terminat cu drag de curand.Am o pasiune pentru jocurile de gen.
@uǝʞɔıp
Mersi! Nu ma asteptam...
DaciaRomania întreabă: