Lol! Nu stiu cum a aparut aia acolo. Eu te-am intrebat, de fapt, daca asculti Agathodaimon.
Pe pagina lui zice ca e fan Sepultura.Sepultura! Ma duc sa ma spanzur.
Ah,si sa nu uit, fain nume, domnita.Mereu m-am intrebat cum dracu pot avea romanii nume de familie turcesti.
Ba nu! Pana si numele ce ti l-au dat ai tai,suna cam antic,no offense. Daca o sa am vreodata o copchila, am sa-i zic Corona.Iar la copchil, Guiness sau Ciuc.
Da, Emilia e nume de babă. Şi-au bătut joc ai mei de mine când m-au botezat în faţa domnului, iar gizăs râdea pe sub mustaţă.
Emi sau Ema mi se spune, iar aşa îmi place cum sună.
Copiii tăi or să sufere toată viaţa cu numele alea. )
Tu ce crezi? Ascultasem winter child cu 5 minute înainte să văd întrebarea ta.
Nu am nicio problema cu rockerii. Sunt chiar foarte de treaba. Multi dintre ei. Daca tu te consideri inferior lor si chiar esti, inseamna ca are de ce sa nu-ti placa de ei.
Oarecum,desi mie mi se pare decent.Mai bine iti puneau nume ceva gen Jenna Jameson, ca sa fie o treaba.Nu mai bine ar fi sa iti spuna lumea "creata"?
Nu conteaza dac-or sa sufere, ca o sa aiba nume epice.Sau fac ca la tigani, unuia ii zic Johhny Cash.
Thanks! Sa vezi dupa ce ma fac roscata
Care-i faza cu spalatu' parului cu bere?
Da' culoarea ta normala e cacanie,mylady? Merge si asa. Daca iti speli parul cu bere, se face frumos si mai usor, din ce am simtit.Si de mirosul mirific nu mai zic...
LE: Cred ca in proportie de 70% sunt la Sonisphere, acum ca am vazut ce trupe mai vin. Overkill, Lake of Tears si W.A.S.P.HELL YEAH! Amu' sa vad daca vin in toate zilele, sau doar in a treia.
Nu, eu sunt şatenă, acu' trag oleacă spre blond că m-am vopsit. Vreau să mă fac roşu aprins. Am să încerc sfatul tău frumos mirositor pentru păr.
Te aştept la o băută la vară.
anonim_4396 întreabă:
RockaruL întreabă:
DaciaRomania întreabă: