STOP JOC am gasit raspunsul: Primul e vinovatul.1 la mana este dreptaci, 2 la mana femeia a vazut imaginea in oglinda ceea ce face sa para ca asasinul este stangaci.
OK l-ai rezolvat. Bravo! Ai voturi de la mine. (scuze dar am zis ca nu dau funda).
Aham ti-am trimis PM ca n-aveam rabdare dar intre timp ai comentat la raspuns.Niiice chiar nu credeam ca pot sa-l rezolv.
Stiu ca e total aiurea, dar e Alfie pentru ca e stangaci [conduce cu stanga] si avea amnezie, deci nu-si amintea ca i-a dat-o lu' McManson.
*trebuia s-o zica*
Nu chiar dar mi-a placut raspunsul tau
Ok. Umatorul va aparea chiar in doua minute.
Un minut si 59, 58, 57,56,55,54,53
E deja postat
Mie nu-mi apare
Banuiesc ca mai dureaza pana ce sunt aprobate intrebarile :?
Nu merge sa te uiti la profilul meu la intrebari?
In orice caz uite link-ul :
http://www.TPU.ro/......-banditii/
E o revista mai veche si mi s-a parut interesanta...
Mostenitorul 2, pentru ca zice ca de 4 ore canta la chitara. ceilalti 2 scriau/brodau de la inceputul zilei
sau
mostenitorul 3 pentru ca barbatii nu brodeaza.
ImYourFuckingNightmare este trivia nu amuzante.
Atentie. Fiti mai atenti la tot desenul nu doar la cei trei mostenitori.
Va dau un indiciu : Ceea ce spune femeia este foarte important pentru rezolvarea crimei.
Daca nu stiti voi da rezolvarea ori la sfarsitul zilei ori maine.
Mult succes in continuare.
Hmm...As zice ca Mostenitorul nr. 2 pentru ca (mi se pare mie) tine chitara invers.Primul n-are cum sa fie pentru ca e dreptaci iar nici al 3 lea pentru ca are rodul muncii in mana.
Pentru ca tine chitara invers inseamna ca este stangaci, dar inca nu mi-ai demonstrat ca cel de-al doilea este vinovat. Uite-te la ce i-a zis femeia inspectorului (si uita-te si la acel desen) si s-ar putea sa iti dai seama.
Bafta!
DudaYeah întreabă:
Julyly2089 întreabă: