| Λl๓a a întrebat:

Http://i.imgur.com/n3mh2.jpg Voi cum reactionati? :D

Răspuns Câştigător
| BeastMaster a răspuns:

La mine in casa nu mai ajunge decat pe bucati aduse de cateaua mea.big grin
Deci singura reactie ar fi: "Cine-i frumusica lu' mama? Cine-i criminala lu' mama? DA TU ESTI.TU ESTI!"

23 răspunsuri:
| ɔɐıɔ a răspuns:

Ce cutit frumos ai, il vrei pe 3 milioane?*ii dau banii, imi da cutitul* Uite ce bani frumosi, mi dai, nu te omor *trollface*

| AikkoxD a răspuns:

"Hey bro, vii la o cafea?"

| Aneurysm a răspuns (pentru AikkoxD):

Doar daca mergem la Starbucks...

| CastraveteMurat a răspuns:

Cam ca pisicul doar că eu o să am calculatorul în față.

| xRainyDay a răspuns (pentru CastraveteMurat):

N-o să mai ai, căci ţi-l fură hoţul tongue.

| CastraveteMurat a răspuns (pentru xRainyDay):

Dacă îmi fură hoțu' calculatorul îi tai, îl pun în pungi de un kg. și îl vând la piață!

Răspuns utilizator avertizat
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! cred ca nu apuc sa zic nimic si cadstraight facestraight face boala care o am nu imi permite socuri.straight face
O zi frumoasa sa aihappy

| W3R4 a răspuns (pentru caramela):

Ce dragut e cutu! love struck

| caramela a răspuns (pentru W3R4):

A foststraight facestraight face din pacate a dat un idiot cu masina si a muritcrying era inima si sufletul meu..am cumparat un alt catel crezand ca imi compensez durerea...din pacate nu se compara si va ramane catelul meu de sufletsad
O zi frumoasa sa aihappy

| W3R4 a răspuns (pentru caramela):

Ooooff! sad
Stiu cum e! Si eu am avut la tara un Terra Nova,negru si frumos, da' l-a otravit un taran, ca latra prea mult!
Imi pare tare rau de ea, da' sti mitul ala despre caini, ca nu-si parasesc stapanii niciodata!winking

| caramela a răspuns (pentru W3R4):

Asa e ..as vorbi despre el la nesfarsit.dar nu stiu daca toti ar intelege.sad

| Λl๓a explică (pentru caramela):

Eu mi-am pierdut papagalul... sad tineam foarte mult la el, era inteligent, manca (,) cu noi la masa, ne pupa mereu, ne trezea, zbura liber prin casa...
A murit in primavara dupa ziua mea, nu stiu de ce sad sad Oh, si pisica, gaina, catelul sad

| caramela a răspuns (pentru Λl๓a):

Buna! o fi aruncat cineva ceva otravitor? stiu ce inseamna.sad

| DaVà a răspuns (pentru caramela):

Sa inteleg sa suferi de epilepsie? In cazul asta, imi pare rau pentru tine.

| caramela a răspuns (pentru DaVà):

Bunahappy nu nu am asa ceva, am alte afectiuni, dar asa cum am crescut cu drag cei 2 ingerasi ai mei, asa am crescut si catelusul meu cel drag..care iubeste si stie cum se creste un copil, stie si ce e iubirea pentru animalutehappy
O zi frumoasa sa aihappy
PS! de un a reiesit ca as suferi de epilepsie?

Pai...asta e boala de care stiam eu ca este foarte sensibila la socuri, si provoaca crize care cred ca pot fi si mortale.Corecteaza-ma daca gresesc.

Am astm si probleme cardiace.straight facestraight face

Si eu am o forma mai putin grava de astm.Stiu ca prin clasa a 4-a mi s-a depistat, a' n-am probleme.

Ma bucur, si fa in asa fel sa nu ai probleme si sa tii astmul din scurt.e greu si cine nu stie, nu te poate crede.e o boala necredibila.straight face

| W3R4 a răspuns:

Ca mama! laughing

| LikeACandyxD a răspuns:

Il injunghii pe la spate laughing
Sau ii dau un sut de ramane fara mostenitori big grin

| YahooMail a răspuns:

Vand toporul, iau o pusca si ii omor pe toti. Inafara de cateltongue E prea dragut:*:*:*