Imi place modul politicos in care te-ai exprimat, chiar daca NoChanceForUs ti-a spus sa nu mai fai comicuri... mie imi plac comicurile tale, chiar le-am urmarit... dc nu iti faci un blog, deoarece ai avea o gramada de follow-eri Nu te lasa de comicuri, mie chiar imi plac ideeile tare. Bravo!
@Balon: Mă simt atât de prost că ți-am zis să te lași de comicuri...mi-e rușine de mine,cum am putut să spun așa ceva unui copil nevinovat? Mă mir că am spus asemenea tâmpenii,și mă căiesc.
Serios vorbind tipule,la cum faci comicuri ar trebui să ștergi programu` de desenat ca să nu mai chinui șoarecu` dând click-uri aiurea și trăgând linii numite stickmani. Eventual stinge calculatorul și vinde-l pe caramele,și ieși afară din casă.E pentru binele tău,nu că aș fi eu egoist acum și aș vrea doar să-mi salvez retina chinuită de zgârieturile alea rupestre cărora tu le spui „desene".Nu-ți spun să mai exersezi,pentru că de la linii la stickmani e drum lung,și trebuie să ai din start talentul.Ei asta e,nu toți suntem făcuți să putem face comicuri. Eventual dacă ai idei colaborează cu cineva, nu mai sta pe cont propriu.
Și dacă te iei după ce zice lumea, atunci nu știu unde ajungi.De exemplu, dacă vei întreba acum pe TUP dacă e ok să te arunci în cap de la 10 m, peste 50% din ei vor spune că da.E treaba ta dacă asculți pupincuriștii sau nu.
Seară faină.
@MrsWonka: În artă există termenul de „kitsch", adică exact ceea ce face el.
A trebuit să faci un comic pentru asta?!
Mda, mare dreptate ai, NoChanceForUs...
Știi ce ai făcut tu?
*scrie 10 rânduri*
Irelevant, prietene...
@NoChanceForUs dc ma faci pupincurista? deoarece imi place cum seseneaza Balon? eu nu am rabdarea sa fac un comic, asa ca ii admir pe toti care le fac si au ideei... si inca odata @NoChanceForUs... ce ai f vrut, sa-ti dea funda tie ca l-ai jignit, sti ieri am vazut un documentar despre arta la TV si spunea ca atunci cand desenezi, pictezi, etc. nu exista cuvantul Gresit, sau urat deoarece fiecare are stilul lui si totusi important e sa te distrezi
DaciaRomania întreabă: