hei, nu fi asa...nu e nici la gradinita! nu vezi in poza ei de profil ca are tabla aia in spate pe care scrie ceva de triunghiuri?!?! nu mai e un copil, e matura acum!
1. illuminati
2. crezi ca cei de gradi nu stiu de photoshop?
3. melodia aia nu facea referire la ea, dar daca ai vrut tu sa faci legatura cu ea...e okay
astept sa vada intrebarea si sa ma scoata de la ignore din nou; xX:
anonima, daca vezi intrebarea, pls pls pls scoate-o de la ignore pe AirănMeidăn ca e fetita buna si ca o sa te ajute la teme (daca esti cuminte, desigur)
Airăn, aproba ceea ce am zis ca sa ma creda anonima(desi trebuie sa crezi toti oamenii de pe net, dar nah...ca sa fie mai sigura)
te contrazic!
si eu i-am raspuns (bine, nu ma astept la funda...desi am ajutat-o-n viata s-o ierte anonima, da' nu-i bai...)
exact!
Internetul e cea mai sigura sursa de a cunoaste oameni noi si poate pentru a intemeia o familie! Nu stiu ce-i in capul oamenilor care zic ca internetul e rau!
Nu stiu. Te simti vinovata, aaaa? Eu zic sa-i ceri iertare. Poate...
sentimente, prea multe sentimente pe net... ,,:3333333''
nimic, lol
ah stai de fapt cred ca stiu... i-am zis acum o luna ca are parinti iresponsabili si s-a suparat foarte tare zicand ca nu o cunosc
Vai, acum hai sa ne supăram pentru ce s-a intamplat acum o luna
ea e cea care mi-a dat ignore. of, ce drept are ea sa imi dea ignore daca nu ma cunoaste?!?!
Si tie daca nu îți pasa de ea, de ce îți pasa ca ți-a dat ignore?
fiindca imi pasa de mine! MIE mi-a dta ignore, nu?!/! 1
Millis întreabă:
DaciaRomania întreabă: