Mai lasati-o naibii in pace! Tu macar erai la T/A cand a inceput sa ne bombardeze cu JB ei si cu celelalte? ಥ_ಥ
ಠдಠ.
Iar începeți?
Lăsați-o naiba-n pace.
Ați terminat cu JB, ați început cu @BiancaFetița.
¬_¬
Din moment ce o tot pupati in dos si o tot pomeniti, normal ca nu o sa plece, exact asta vor trolli.
Nu, chiar nu mi se pare. :3
Mi se pare că seamănă mai mult cu tine.
E bine ca ai tu ma bucur pentru tine
Yeah, mulțam de vot. Dai stupid doar pentru că am dreptate.
De ce n-o lăsați în pace? Și voi în căutați în coarne...Al dracu' lume.
Serios...nu am chef de cearta cu tine...te rog inceteaza
Aaaaaaand, am zis eu ceva de ceartă? Și ce să încetez? N-am început absolut nimic. Am zis doar că voi căutați mereu s-o faceți pe dracu'-n 4, ca să vă bateți joc de niște trolli idioți. Dacă nu i-ați băga în seamă, acum cu toții am fii prieteni (sau nu).
În concluzie, suneți al dracu' de nesimțiți.
And yeah, poate crezi că acum am început o ceartă, dar nu sunt genul de persoană care să se certe deodată, mult și prost. ^^
1. mersi pentru compliment
2. sa stii ca nu vreau sa ma cert cu nimeni sa stiu ca m-am certat cu cineva doar de dragul de a ma certa pentru ca asta e o lume virtuala asa ca nu am de ce
3. nu o bag in seama, eu nu i-am zis nimic personal...doar ma amuzam pe seama ei pentru ca tot se crede ea asa de tare, daca tu vrei sa ii iei apararea nu ai decat nu am nimic in potriva
Păi tocmai, că te amuzi pe seama cuiva pe care nu o cunoști. Și nu, nu îi iau apărarea. Nu am de ce. Nu o cunosc, nu mă iau de ea și nici apărarea nu i-o iau. Am zis doar că sunteți niște pupincuriști fără viață socială.
Ma bucur ca tu asta crezi despre mine doar ca nu imi pasa.
Mie nu mi-a facut nimic, deci nu am nimic cu ea, dar tare poza. Si eu ma joc asa cu poza ta!
P.S.: Stiu ca e reclama tampita de pe TPU.
Lasa fetita prostuta, nici nu stie engleza, sa stea in lumea ei plina de gayberi
rockelle75 întreabă:
Julyly2089 întreabă: