Sa nu-mi spui Furculingura...esti la dieta? Vrei sa ajungi o Furculingurita sau ceva de genu'?
... da, iar acum sunt în faza aia când începi să vezi pitici coloraţi pe pereţi.
Apropo de username-uri, am observant ceva la numele tău : A.S.H.A.D.O.W - Amandine şi Halva... m-am pierdut de aici. :/
Hm,am auzit de faza asta de la mama care cred ca e la a3-a tentativa consecutiva de Dukan.
Hmm...Aduce Dr. Oetker Wau?
Da, e incredibil ce poţi găsi în username-uri. Adică nu şi-a dat nimeni seama până acum că numele meu este de fapt " Fur cu lingura ".
Neah, nu apare. Nu e nimeni atât de plictisit încât să citească răspunsurile de la întrebarea mea până aici.
Deci, da. Pariem.
- later edit -
... pe ce pariem? ಠ◡ಠ
Sau poate ca vreun mini-reporter infometat de subiecte...
Mda, cred ca o sa pierd pariul asta.
Um, ăăă, un ecler?
*n-am asa ceva da' nu-i bai*
Deacord.
* nici eu nu am aşa ceva *
Ştii ce? Mie mi s-a închis un ochi şi cred că dacă mai stau mult mi se mai închid 2.
Aşa că...
Noapte bună! ^‿^
Uău,te iei de mana cu alesul lui Ani?
Oh, noapte nebuna si tie ^w^
*probabil ar trebui sa vorbesc mai incet, cred ca iar a adormit cu capul pe birou*
Ştii cât mă bucur că ai spus tu asta? Pentru că, dooh, tu le faci mai bune ca ale mele.
Ma bucur ca te bucuri ca m-am bucurat cand ti-am vazut comicul.
Nu le fac mai bune, le fac in alt mod.
Şi eu mă bucur că te bucuri că m-am bucurat că te-ai bucurat când mi-ai văzut comicul.
If you say so.
Am murită . Totuşi, mersi că nu mi-ai facut floare roz, ca lui exceel.
(să ştii că te pricepi la comicuri şi ar trebui să mai faci, dar nu o să îţi spun asta)
anonim_4396 întreabă: