@soopergirl, tu distrugi t/a. și la fel și domnul care a postat întrebarea. Poate tu, soopergirl, ai impresia că noi, ăștia de mult apăruți aici! Shut up!
Voi n-aveți oglindă acasă? Uitați-vă la voi! Suneți absolut penibili!
Nu mă interesează că ai impresia că-l plagiez pe Comeandtellmesomething, vreau să îți deschid capul ăla sec și să îți pun niște creier în el!
Și @Muflă are dreptate: so, just shut up!
@soopergirl tu vorbeai ?
Zici că te`ai săturat de cocalari, când tu ești varianta lor la feminin .
Kill yourself and save the planet.
Cei care posteaza chestia aia nu il plagiaza pe @comeandtellmesomething ci il ajuta sa scape de cocalarii ca si tine de pe TPU
Mda... e ca si cum cel care a inventat PC sa-l foloseasca numa' el.
Mai gandeste inainte sa pui o intrebare.
(Distrugeti T/A )
Ai dreptate intr-adevar si eu am pus un comic naspa, dar nici eu nu mai supooort sa vad atatia cocalari pe T/A. Pe T/A, oameni de calitate nu mai sunteti decat: tu si inca cativa care se chinuie ca si tine sa tina T/A pe picioare Cand am intrat prima data pe T/A chiar ma distram... Acum, cand vad ce intrebari de tot rahatul sunt, imi vine sa arunc laptopul pe geam. Iti inteleg supararea, dar nu cred ca avem ce-i face...
Tu vorbești mă?! Tu care distrugi T/A cu căcaturile tale de comicuri! Tragi două linii pe foaie, zici că-i comic și umpli T/A cu căcaturi de-ale tale.Și PS: Gramatica e grea când ești prost."facetiva, punetil"?
Du-te mă salam... . Tu vorbești? Faci comicuri de tot câcatu vaginal. tu o distrugi mai mult. știu adevaru doare .
Tragi și tu niște liniuțe in rahatu ăla de paint. apoi iți pui toate prostiile pe T/A și te dai mare. apoi mai vi și vorbești de alții. esti de toata rușinea :/
DaciaRomania întreabă: