E încântător să vezi că prin toată adunătura asta de comicanți neamuzanți și netalentați, mai exista câțiva oameni care n-au descoperit programele de desenat abia acum două zile și care au talent și umor.
Sincere felicitări.
Si? care-i faza amuzanta, ca mie nu-mi vine sa rad!
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Pai mai uitate odata la categoria la care esti! ti se pare amuzanta faza? lolo
si nu neaparat trebuia sa ma amuze, dar e prea penibila povestea; fato desenezi fain, dar daca ai avea o poveste nu atat de penibila ca si asta ar fi oke (parerea mea! pentru tine e stupida nu?)
Da! mersi de stupid! inca mai rad de amuzamentul tau.
PS: mersi de compliment, estiasa draguta, ca-mi vine sa te strang in brate pana-ti dai ultima suflare
Ma doare'n c*r de stupidurile pe care mi le dai; cate conturi ti-ai facut pentru am da atatea stupiduri? da frumos din partea ta, auzi...ai macar vreo 10 ani?; poti sa-mi dai 71298 de stupizi ca nu-mi scade rangul, sau punctele asa cum ai vrea tuh! te inteleg draga, atata te duce capu'
Auzi acolo "ma denigreaza" sau asta ai vrut sa zici? sau poate "ma migreaza" ma rog...ce o fi.
@ILoveKazimir estifata? adica daca il iubestipe Kazimir... poti fi si baiat sincer deja m-am plictisit de fata asta de "15" ani
Din partea mea sa moara fabyan; copil raton? adica juma raton juma copil? whata?
Draga georgiana! ce dracu tree sa fac ca sa nu mai imi dai stupid la fiecare raspuns pe care il dau? cu ce ti-am greshit eu tie? daca nu incetezi te avertizez ca te raportez! ce crezi ca eu nu stiu sa dau stupid?
ce metoda inteligenta, intri la raspunsurile mele si intri pe fiecare, dai stupid si nefolositor si gata! ce dragut...
@georgiana
pai du-te pe pagina de profil>voturi date de georgiana in ultimele 60 de zile>voturi stupid! si asa te convingi ca mi-ai dat stupid la toate raspunsurile
Deci sa inteleg ca tuh ii "urmaresti" pe toti utilizatorii pe care nu-i placi si le dai stupiduri? chiar ca lol.
@HugeLOL :"toată adunătura asta de comicanți neamuzanți și netalentați"
Oi fii eu proasta (uneori) si poate nuinvat bine si un picprea egoista, tupeista, neatenta, imprastiata ( te intrebii cand vine si complimentul nu?), dar nimeni nu-mi spune mie ca nu am talent! Doar bunica care nu prea ma apreciaza
@DeyutzaNuSustzineNiciOCampanie
Cunoscand toata situatia mie mi se pare amuzanta.Si chiar e.
Imi cer scuze daca ti-am jignit simtul tau fin al umorului.
@DeyutzaShiAtat
Oww...am 15 ani .Si crezi ca'mi pasa daca iti scade sau nu? Ti-am dat pentru ca asta am crezut despre raspunsul tau.
Si trist daca asta faci tu...[ partea cu conturile]. Crezi ca iti acord atata importanta incat sa'mi pierd atata timp facand conturile doar pentru a te demigra pe tine?
Urat...
@IloveKazimir
Ooo da. Ar fi bine sa iti faci noi provizii.
@DeyutzaADescoperitUserulCareIiDaStupid
Cred ca ai o obsesie...
Nu intelegi ca nu ti-am dat decat la un raspuns? Tot de aici.
De ce ti-as da la fiecare raspuns?
Lol.
@DeyutzaADescoperitUserulCareIiDaStupid
Si crezi ca esti primul si ultimul utilizator? Lol
@Deyutza
Le dau celor care merita. Nu inteleg care este treaba ta. Ok, am vazut ca ai o problema personala cu mine, dar nu este treaba ta cui dau sau nu voturi.
Si cu asta am incheiat ca deja m-ai plictisit.
Te cred...sa vezi la noi in clasa la ora de bio ca un coleg vroia la baie si o intrebato pe profa daca il lasa.si ea o zis ca nu il lasa.si ca daca cumva face pe el unu doi il suna pe tatal lui sai aduca o pereche de chiloti curati
lalalalallll întreabă:
Chαяtreux întreabă:
Flash237 întreabă:
Julyly2089 întreabă: