Mai esti gay?
Hai vino si vezi
Da, deci inca mai esti
Am descaltat-o mai nu vezi ca se incalta? :]]
Am vazut dar asta e ceva agreabil in comparatie cu furtul obiectelor de pe banca crede-ma e ceva strasnic
Fur si pixuri
Mi-ar placea mie latina s-o invat, sau chjar sa fiu prof de latina, ma rog ce-i asa greu doar trebuie sa stii ca tot se termina in "us" , dar crimele nu raman nepedepsite, cred ca D-zeu prin ora de latina iti face plata pentru pacate.D-zeus s-o sfintiascus pe Daisukius prin latinus poporalus gata ca m-am cam intinsum cu vorbae.
Omule, vrei sa raman cu sechele? Prea multa latina dauneaza grav sanatatii. De ar fi doar us. E cea mai idioata materie. limba moarta care bantuie
Haaa, n-ai replica sa nu te vad 2-1
Lui Daisuki ii cam tremura mana cand face poze. Prea mult Red Bull. Ori poate de emotie.
Tu stii ce se zbatea nebuna? In ora de latina
Daca era in ora de latina o inteleg. Non scholae, sed vitae discimus.
Vorbesti limba satanica? O.o
Profa de latina pare ruda de aproape cu diavolul, dar dupa ce o cunosti mai bine iti dai seama ca e cu adevarat, nu doar pare.
Atata timp cat mi-a dat 5 pe test de 0.5, o iubesc.
Eu ziceam de a mea. Oricum, iti vinzi sufletul prea usor diavolului
Care suflet?
Quod erat demonstrandum.
Numai un post negru de o ora (preferabil aia de latina) te mai poate salva si inca nu e sigur nici asa.
Sunt o cauza pierduta. Te sun eu cand ajung in iad
Nu trebuie sa zici chestia asta nici macar in gluma.
Si in serios si in gluma tot aia, sa fim si realisti.
Gandurile pot schimba realitatea mult mai mult decat poti sa iti imaginezi in momentul asta.
Hai sa nu vorbim despre lucrurile astea, sa vorbim despre obsesia ta pentru praz :]]
Hmm. Nu tin minte sa fi avut asa o obsesie.
Ba da, noaptea te furisezi la frigider si il imbratisezi
Noaptea e prea scurta ca sa am timp sa imbratisez altceva decat perna.
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: