E clar că nu e real. Nicio persoană n-ar fi reacționat în halul ăla. Se vede de la o poștă că e fake.
La cât e de inteligent probabilitatea ca aia din calculator care țipă să se fi speriat de el, e mai mare.
Pare destul de reala faza cu pumnul, restul e cam exagerat.
Dacă era reală, nu-i intra pumnul prin monitor și probabil și cădea de pe birou.
Pare reala Contează măcar faptul ca e epica faza.
If u say so, Loreno
Tu îmi amintesti de fosta diriginta. Cand o auzeam "Lorenooo iesi la tabla" aw Doamne. Avea femeia aia niste plămâni.
Bine zis
Eu cred ca ala era ori prea tampit ori prea drogat...
Numai cand ma gandesc la cat costa un monitor din ala imi vine sa zbier ca tipul din video. ^_^
Eu am crezut ca e trucat, prima data, pana m-am lămurit ca e real. Si eu tot la monitor mă gândeam. Om dus.
Nu ar trebui sa ne miram. Prostii ne inconjoara.Sunt peste tot...
Cine naiba ar face asa ceva? Bine, doar tipul ala.
Prea exagerat. Cum sa reactionezi asa?
Prea exagerat a fost chatul ala de ieri cu injuraturi si ofense catre mama mea, insa pot spune doar ca el e un miliardar care a vrut sa gaseasca o metoda mai exotica sa se descotoroseasca de un monitor.
Dar nu in halul ala. Am mai vazut chestii de genul, stai si te uiti la ceva si dintr-o data pow! Dar tipul ala e penal.
Y.o http://m.youtube.com/watch?v=0WjDrQ0IhBw
Am tresărit decât, nu ca aia. :]]
Contează ca e amuzant.
Chestia e ca eu nu inteleg cum pot atatia oameni sa fie convinsi ca-s adevarate (cand se vede clar ca nu sunt) si sa se amuze de cat de idioti li se par aia din filmulete.
Faza asta de exemplu e dintr-o emisiune care se cheama Saturday Night Live si ala e un actor (Bobby Moynihan).
Bine punctat.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: