Ala da, direct funda!
Mulțumesc, mulțumesc!
Me too!
Of course you love me! Who wouldn't?! -and there goes my endless modesty-
Parlevu fronse?
As a matter of fact, I do! pourquoi? O.o
Nani mo!
De ce ma iei dintr-o limba in alta? Nu sunt google translate iubire bibelou de portelan!(desi stiu ce ai zis, dar ma rog, that's off point)
Scuze...
nu prea ma pricep la franceza, si am vrut sa nu par total pe din-afara!
Nu-i nimic iubire, eu una stiu franceza dar nu am ce face cu ea, adica mi se pare o limba frumoasa dar de curand nu ma duc in Franta, deci, no comment. Dar poti sa imi zici ce vrei in Germana, Rusa, Japoneza, Coreeana, Engleza, limba elfilor(da ai auzit bine), Romana(evident) si pawnee(nu stiu cum sa iti spun in romana) si nu ma intreba de ce stiu atatea limbi >.
Japoneza, honto?
Hontōni
Aaaaaa, smechera on'na!
Well duh! :*
daca imi zici si cateva anime care le avem in comun te cer in casatorie!
Attack on titan, Tokyo ghoul, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2, Death Note, Fate/zero, Another, Fullmetal Alchemist, Knights Of Sidonia, Mushishi, Angel Beats, Ao No Exorcist, Naruto, Bleach, Avatar, Basilisk, Beelzebub, Blood Lad, Blood C, Campione, Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai!, Jormungand 1-2, jyu o sei, vampire knight 1-2 + manga, hell girl 1-2, Shakugan No Shana toate seriile ...si multe altele, dar doar cateva cred ca le avem in comun :'( nu ma mai casatoresc :'((
Si ar fi urmatoarele: tokyo ghoul, full metal alchimist( nu l-am terminat), death note( nu l-am terminat), another( nu l-am terminat), naruto, bleach( nu l-am terminat) si poate ma apuc de vampire knight!
Ar trebui sa le termini de vizionat, sunt toate excelente!
Stiu, de aia m-am apucat!
Eu totusi vreau casatoria aia, sa mai am si eu cu cine sa ma uit la anime
ok, cand vrei tu!
Vi tu in L.A sau vin eu in Romania? XD
Buna intrebare, tu ai piscina?
Am dar e de interior
Maine esti acasa? >
Da cum sa nu fiu acasa, normal ca sunt acasa, sunt acasa, cum sa nu fiu
Maine dimineata la ora 3.23 sunt in fata usii tale! >
Te astept, vrei sa iti pregatesc ceva pana vi?
Daca zic da, imi dau funda? Si apropo, doamnee ce urat scrii, uite cum se scrie:
http://sketchtoy.com/64731790
Mai bine ai da edit si ai pune link-ul asta.
Venerabilul întreabă: