@Zamby.thea, vrei sa ne intalnim? Sa amintim de prima noastra intalnire din iunie, 47 i. Hr? Ne amintim si noi de anii tineretii
Mie mi-a iesit ca am fost un filozof egiptean. Am fost mana dreapta a Cleopatrei si am murit de batranete.
@Zamby.thea, e posibil sa fi gresit cu cateva sute de ani. Mai conteaza? Bine ca ne stim de atat de mult timp. Putini pot pastra o prietenie asa veche
Ai fost un bucatar albinos. Ai trait in Portugalia si ai murit de dizenterie. :-s
Stiu si eu ca nu-i adevarat, nu poate sa-mi spuna o porcarie de test ceva ce nimeni nu cred ca ar putea afla.
Ai fost o dansatoare roscata. Ai trait in Tibet si ai murit pentru ca ai fost ingropata de vie.
Asta mi-a ieşit şi mie.De aia vreau eu să fiu arsă dupa ce mor ... mă trezesc naibii sub pământ şi mor îngropata de vie... i'auzi la ei
Am fost o dansatoare roscata.Am trait in Tibet si am murit ingropata de vie.Condoleante mie.
Schizofrenica... nu`ti face griji asta nu inseamna ca este adevarat...este de amuzament.Eu una nu cred in "alte vieti"
Bacemi... tare sa imi spui si mie cum era cleopatra de faptla cate mituri sunt despre ea...
Ai fost alchimist in Tibet. Ti-ai sfarsit viata prin sinucidere. asta mi-a iesit mie
@bacemi, da as vrea, mereu m-am inteles bine cu mana mea dreapta! da' parca nu ne-am intalnit in iulie, 47 i.Hr?
@bacemi, daaa sa stii noi am fost ca fratii, nu ne-am certam deloc, chiar sute de ani, chiar mi-a placut prima noastra intalnire la piramida aiafoarte tare
Rezultatul tau:
Ai fost un print foarte bogat. Ai murit din cauza exceselor culinare si a bauturii.
Si mie la fel mi-a iesit "Ai fost o dansatoare roscata. Ai trait in Tibet si ai murit pentru ca ai fost ingropata de vie. )"
Ai fost un vestit marinar. Ai trait in Africa de Sud si ai murit de ciuma.
haha ce tare e
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: