| juniper a întrebat:

Http://www.clopotel.ro/....../index.php
Inainte mi-a iesit ca sunt un inorog. Voi cei sunteti? In afara ed oameni :)

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

O groază de întrebări la care am dat raspunsuri pe baza cărora orice psiholog care se respectă ar concluziona că sunt profund antisocială şi ei îmi spun că sunt înger!?!

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un varcolac doar fiindca am raspuns ca sunt indragostita de luna daca il voi face nin nou si voi zice ca nu bat pariu ca miar iesi altceva

| cioko19 a răspuns:

Buna!
Se pare ca eu sunt inger.

Rezultatul tau:

Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate.

| hândel a răspuns:

"Rezultatul tau:
Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate."
Adevarate cuvinte, atat de adevarate! big grin

| Silvia a răspuns:

Si eu cica sunt un inger laughing.
"Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate."

| DrViorel a răspuns:

Tigru.

| Lary a răspuns:

Cica demonlaughing

| anad a răspuns:

Si mie mi-a iesit tot inger pazitor. Deja suntem vreo patru!
S-ar parea ca acest site este binecuvantat si s-a deschis intr-un ceas bun. Sa fie!

| betty17 a răspuns:

Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate.

succes

| madalicious a răspuns:

Esti un varcolac. Tanjesti dupa carne, te simti intotdeauna agitat/a in jurul oamenilor. Nu-ti poti controla furia. Esti intotdeauna o persoana ostila cu tendinte animalice. Imbratiseaza-ti latura salbatica.

Sunt un varcolac in toata regula. Sincer ma miram eu ca am incisivii ceva cam marisori.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sant un inger pazitor.

| buburuzaucigasa a răspuns:

Esti un varcolac. Tanjesti dupa carne, te simti intotdeauna agitat/a in jurul oamenilor. Nu-ti poti controla furia. Esti intotdeauna o persoana ostila cu tendinte animalice. Imbratiseaza-ti latura salbatica.

| happy.....withoutyou a răspuns:

Inger pazitor? eu? poate mai bine un delfin, eleganta, misterioasa dar foarte sensibila si suparacioasa!

| alabala a răspuns:

Eu? varcolac? no way!

| NoName0011 a răspuns:

Nu ca nu as fi laughing

| nuamnuvreau a răspuns:

Ingerica de minebatting eyelashes

| Dixxy a răspuns:

Varcolac...laughing)...si nu am raspuns ca sunt indragostita de lunatongue

| greenyk a răspuns:

straight face
Nu prea cred!

| Aurelia a răspuns:

Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate.batting eyelashes

| мαria a răspuns:

Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate.Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate. haha ce m-am amuzat