O grozav...am terminat cu xaturile si comicurile sau comicele...sau cum s o zice si am reinceput cu jb si bonus dam si multe link-uri stupide de pe youtube.
cum am mai zis T/S sucks!
Andre(p)uta...1:numele meu e LoL nu LOL 2.deja devin stupizi atat utilizatorii cat si intrebarile cu jb cu xat-uri cu comicuri si cu link-uri de pe youtube...
si 3. mie imi placea mult T/A dar acum toti prostii s-au gandit sa vina aici si cuu greutate mai prinzi o intrebare buna aici
asa ca daca catusi de putin gandesti o sa pleci de pe t/a si nu mai pui intrebari stupide
Că ar trebui să terminați cu publicitatea pe care i-o faceți idolului vostru (mda, unii preferă să afișeze public asta, alții o arată în mod indirect)
SiretLovesJonBonJovi nu-i fac reclama biberonului si nu e idolu meu (doamne fereste am mai multa minte) v-am aratat doar prostia omeneasca...
Nu asta nici intr-un caz nu e idolul meu doar ca sa ris si pisica de linga mineDDDD
Ar trebui sa se faca si un oras numit justin biber's town in care sa se duca el si fanii lui. apoi trimiteti-l pe GhostRider acolo ca sa ii prajeasca pe toti. usor, nu?
Ca oricum e mai activa decat primarul de dinainte. Cel putin a numit o strada. Primarul oricum freca menta in birou dupa care pleca acasa si se uita la TV.
Julyly2089 întreabă: