| TwixulDrept a întrebat:

Http://www.mtv.ro/......-intamplat
Cat de stupid! Sa lasi o copila de 11 ani sa fie "primar pentru o zi " si ea arata cat de imatura e sa faca o strada cu numele "idolului" ei. Penibil...
Ce parere aveti?!

15 răspunsuri:
| LoL a răspuns:

O grozav...am terminat cu xaturile si comicurile sau comicele...sau cum s o zice si am reinceput cu jb si bonus dam si multe link-uri stupide de pe youtube.

cum am mai zis T/S sucks!

| LoL a răspuns:

Andre(p)uta...1:numele meu e LoL nu LOL 2.deja devin stupizi atat utilizatorii cat si intrebarile cu jb cu xat-uri cu comicuri si cu link-uri de pe youtube...
si 3. mie imi placea mult T/A dar acum toti prostii s-au gandit sa vina aici si cuu greutate mai prinzi o intrebare buna aici
asa ca daca catusi de putin gandesti o sa pleci de pe t/a si nu mai pui intrebari stupide

| Șâret a răspuns:

Că ar trebui să terminați cu publicitatea pe care i-o faceți idolului vostru (mda, unii preferă să afișeze public asta, alții o arată în mod indirect)

| BlackVeil a răspuns:

Pot sa fac si eu o strada cu Angela Gossow? Pls, e idolul meu! :3

Răspuns utilizator avertizat
| TwixulDrept explică:

SiretLovesJonBonJovi nu-i fac reclama biberonului si nu e idolu meu (doamne fereste am mai multa minte) v-am aratat doar prostia omeneasca...

| TwixulDrept explică:

@LOL nu-ti convine nu intrii!winking Si asa nimanui nu-i mai pasa de TPU.

| andrei62 a răspuns:

Prostia intruchipata

| Cireașăăăă a răspuns:

Doamne,mare ti-e gradinna!

Răspuns utilizator avertizat
| Pufoshenialuwpisicilechele a răspuns:

Un copil care nu are minte
Alta fana dea lu`i Justin Bieberwinking

| pasta a răspuns:

Ps jb e gay? am ris vreo 5 min

| pasta a răspuns:

Nu asta nici intr-un caz nu e idolul meu doar ca sa ris si pisica de linga mineDDDD

| smaty a răspuns:

Ar trebui sa se faca si un oras numit justin biber's town in care sa se duca el si fanii lui. apoi trimiteti-l pe GhostRider acolo ca sa ii prajeasca pe toti. usor, nu?

| Cloudless a răspuns:

Ca oricum e mai activa decat primarul de dinainte. Cel putin a numit o strada. Primarul oricum freca menta in birou dupa care pleca acasa si se uita la TV.