Da:)). Si...sa nu intri pe www.sickview.com. Mie aproape mi-a venit rau :-&. Acolo de obicei sunt numai trucaje. Miley si orice alt om normal nu s-ar pune in pozitia aia daca ar sti ca...
Peace :)>-
Khimix ai dreptate nu stiam de site e o porcarie se vede ca sunt trucate doar au site-ul pe poza si nu mai am ce sa zic e trucata
Dupa parerea mea, nu cred ca miley ar sta asa pe scena, mai ales daca stie ca nu are...asa ceva e imposibil! Adica, eu o consider una dintre cele mai cuminti vedete.Nici lady gaga nu ar putea sa procedeze asa. Oricum, asa sunt paparazii, nu stiu ce sa mai faca ca sa aiba stiri de ultima ora.Nu cred nimic din aceasta poza.
Dupa parerea mea ,nu cred ca miley ar sta asa pe scena, mai ales daca stie ca nu are...asa ceva e imposibil! Adica, eu o consider una dintre cele mai cuminti vedete.Nici lady gaga nu ar putea sa procedeze asa. Oricum, asa sunt paparazii, nu stiu ce sa mai faca ca sa aiba stiri de ultima ora.Nu cred nimic din aceasta poza.
Eu consider ca aceasta poza este trucata. Vreau sa spun ca Miley Cyrus este o vedeta publica si nu cred ca ar putea sa stea pe scena in timpul concertului in asemenea pozitie. Cu siguranta paparazzi au inventat un nou subiect de discutie in showbiz, pentru a avea despre ce sa barfeasca. Eu intotdeauna am crezut ca Miley Cyrus este o cantareata talentata, draguta si cu capul pe umeri.
Trucaj maxim
@Khimix mi s-a facut rau cand am intrat pe site-ul ala.isi bat joc. uuh x_x
1ydy4 întreabă:
Julyly2089 întreabă: