@Hellenne
imi pare rau ca te-am enervat...dar, eu credeam ca la t/a mai facem misto de cei de la celelalte categorii, si.stii.nu te forteaza nimeni sa citesi/raspunzi la intrebarile de genul acesta.
Stii cat ma enerveaza astia,care pun intrebari stupide la orice cateogorie au ei chef!?
Bai,daca e o categorie de T/A de ce nu postezi intrebarea acolo!?
O sa le dau stupid, si nota intrebarii mereu 1, pentru intrebari d.astea
Nuu,nu m-ai enervat tuuu,stai linistit,ma enerveaza in general astia, cu intrebarile stupide, nu ma intelege gresit.
Si chiar m-am amuzatttt
Trolli... e plin de intrebari de genul asta, doar ca sunt sterse destul de repede. cititi si celelalte intrebari ale userului (userul este creat astazi si are postate 3 intrebari)
Cred ca da... Sincer m-am saturat de acesti obsedati de s** care nu mai au viata sociala, numai virtuala si care nu inteleg ca aici nu este un site por*o ci un forum creeat pentru noi, oamenii ce vor sa faca ceva cu viata lor.
Dhoamne...chiar ca e viitorul tzari noastre...stai sai raspund : fata draga daca vrei asa tare sa te linga, lingel si sugeio tu prima
Tu ai vazut ca intrebarea e din august? Si ai citit de fapt intrebarea? Eu doar faceam misto de cea care a pus intrebarea cu cainele ma! Nu eu am intrebat de caine. Doamne...
Julyly2089 întreabă: