Da aveai o intrebare. De ce nu redenumim categoria anti-JB dar tu de fapt vroiai sa intrebi de ce ne amestecam pe la alte categorii si lasam raspunusuri amuzante la intrebari serioase. Contrazice-ma daca nu asta vroiai sa spui... Adica am vazut si eu ca era o intrebare acolo ca doar ti-am raspuns dar eu m-am referit ca intrebarea care vroiai de fapt sa o pui nu este o intrebare ci mai mult o afirmatie sau chiar o morala...Si by the way n-am nevoie de ochelari, dar mersii de grija.
Omule eu nu am ceva cu voi ca stati pe t/a! ce dracu, e un site liber pana la urma!
.ma enerveaza ca unii din voi sunt prea prosti ca sa isi dea seama ca sunt penibili...tu esti un ex bun!
Grija mea e că nu am cu ce-mi prinde părul, iar tu vorbești de categorii și de nu știu ce balauri malefici, uscato, sictirito, plictisitoareo, băgătoareo în zeamă când eu vreau doar supă. Ai tu ceva pentru mine?
...nici eu nu știu ce am scris, dar esența e: taci dacă nu vrei să ajungi ca LadyJ.
A da și apropo, dacă vroiai să îmi spui ce ai spus aici puteai să îmi trimiți un mesaj pe privat sau eventual să lași un replay la „întrebarea" aia, nu era necesar să ocupi spatiul pentru întrebari cu alte afirmatii care nu îsi au sensul.
With love FucktheSystem.
...nu stiu de ce naiba va tot certati.
nu e site-u nimanui,poate fiecare sa vina si sa plece de la ce categorie vrea...ce daca celor de pe t/a nu le place jb? cui nu-i convine,sa plece!
si in plus.din punctul de vedere al celui care raspunde,nu este stupid. daca ceilalti nu sunt de parere ca e corect, sau nu sunt de acord cu el, ii dau stupizi cu caru.
nimeni nu distruge nici o categorie.si in plus.limbaju. cui ii pasa? lasa-i sa spuna ce vrea.
Ma cat as vrea sa va intalnesc in viata reala ...chiar sunt curios daca sunteti asa de prosti ca pe net...
sa te intalnesc pe tine, pe ladyj ...etc
Vin şi eu cu voi guys! Mereu mi-am dorit să ştiu cum arată specimenele care se masturbează cu butonul Caps Lock.
Julyly2089 întreabă: