| LittleandLiars a întrebat:

Http://www.TPU.ro/......i-sa-ii-1/

Veniti cu noi la petrecere ...si aduce-ti cat mai multi invitati va asteptam...petrecerea va dura 5 zile asa ca va vom intampina cu ca fea tare. pe copiii mai mici cu energizante >:D<

Va asteptam >:D<

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@TaramulViselor, tot continui sa ma uimesti. big grin kiss

P. S. chiar, va asteptam! big hug Avem si un DJ super si mancare de toate felurile. big grin

NOname
| NOname a răspuns:

@Malvina, WOW! big grin Mersi din suflet! Esti mare figura! big grin Cum ti-a venit o idee ca asta? big grin
Sigur o sa-ti facem si tie o petrecere. Sper, ca nu va fi nevoie sa mai asteptam mult. big hug Mersi, scumpo! Te-am pupat! kiss

P. S. m-am uitat si pe profilul tau de pe hi5. Ce pot sa zic? lol
O petrecere ca asta chiar n-am mai avut si n-o sa am vreodata! big grin

NOname
| NOname a răspuns:

P. S. @Malvina, tot confund raspunsurile tale cu ale mele (inca nu m-am obisnuit cu chenarul portocaliu). oh go on rolling on the floor

| Malvina24 a răspuns:

Foarte frumos. Ce norocoasa e NOname cu asa petrecere in cinstea ei. Sper ca peste mult timp candva sa am si eu o petrecere a mea.

| Malvina24 a răspuns:

Eu vroiam sa-i fac o surpriza lui NOname, adica sper ca a vazut poza mea de la avatar, imi cer scuze ca nu se vede foarte bine, nu e de la mine, practic poza e ceva mai mare.Am pus-o pe hi5 sa o poti vedea mai bine:

http://tony-vs-woody.hi5.com

Sa aveti o zi frumoasa.

| AndutzaAndu a răspuns:

Se ştie că eu vin aşa că întâmpinaţi-mă cu energizante că nu beau cafea de nici o culoare big grin.