Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Doamne! Oribil crying

12 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Aoleuu...laughing Era boxa data cam tare cand au inceput aia sa tipe si toata familia s-a adunat in camera mea sa ma intrebe ce s-a auzit rolling on the floorNony data viitoare sa ma anunti daca mai urla carevahee hee

| JustMeFlory a răspuns:

Ce tareeeerolling on the floorrolling on the floor adica Britney era cea mai urataa?laughing

| Silvia a răspuns:

Eu am pus mana pe monitor ca sa nu mai vad laughing)
Ce urati erau aia laughing

nony
| nony explică:

Am vrut sa-l pun la noapte, dar ma gandeam eu ca va speriati ca dracu rolling on the floor...

| JustMeFlory a răspuns:

Pai sa stii ca nu mai dormeam! Daca imi aparea Britney in vis?broken heart
laughinglaughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nony sa nu mai pui din astea laughingDeacum daca pui ceva e genul macar anunta despre ce e vorba.Asta pentru cei care au boxele date cam tare laughingExemplu: euhee hee

nony
| nony explică:

Mumoasoooo. pai asta era si scopul, daca te anuntam dinainte nu mai avea nici un farmec :*.hai ca intelegi tu, ca esti fata desteapta.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Bn nony happyChiar ca ti-a mershappyToata familia s-a adunat in camera mea rolling on the floor

| Antrax a răspuns:

Nu cred ca mai dorm la noapte. Toata tremur laughing da a fost tare imi aduce aminte de vecina o fata de acololaughing

| Antrax a răspuns:

Nu cred ca mai dorm la noapte. Toata tremur laughing da a fost tare imi aduce aminte de vecina o fatza de acololaughing

| cristina_4037 a răspuns:

Prea tare rolling on the floor

| Malincyk a răspuns:

NoNy! verishoara mea de 4 ani era linga mine si boxele date tare! s-a speriat iar acum te invit sa o linistesti din plins...

Întrebări similare