| Ralux a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=PDnUmE3oucg&feature=relat ed
kids are evil :))
ce parere aveti?:))

Răspuns Câştigător
| hândel a răspuns:

laughing Cica: "foloseste prezervativ" mai degraba foloseste bataita. Daca-m folosi cu totii tot timpul prezervativ, ne-am mai reproduce? Nu-i vina copilului ci a parintelui care n-a stiut sa-l educe. Cam stupida reclama.

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ce copil... Oricum parintii sunt de vina pentru ca nu au stiut sa il educe. Obsedat rau de bomboane.laughingAsa le trebuie parintilor daca nu l-au invatat ca nu e bine sa faca asa.

auran
| auran a răspuns:

Stie cum sa-l enerveze pe taica-su, eu l-as fi pocnit

| Mwhahahaa a răspuns:

Copilul problemarolling on the floor
Daca eram in locul adultului nu stateam pur si simplu si vizionam cum copilul face crize prin centrul comercial si toata lumea se uita mirata la el...Ci ii dadeam putina bataitza ca sa se invete minte. Si de acum in colo nu mai il luam dupa mine peste tot...
Asta arata lipsa de respect fata de ceilalti oameni...
El se credea singur in magazin de a facut crizele alea pentru niste bomboane...laughing
Educatia a adus aici...
Acum nu mai e cum a fost odata...
Atunci era total diferit...
Copiii din ziua de azi nu mai au pic de respect...
Sunt foarte rasfatati...

Te pup :*

| raluca_2686 a răspuns:

Interesant...mai ales ce scrie la sfarsitlaughing

| Gabystelistu95 a răspuns:

E obsedat de bomboanele alea?

| Ellena a răspuns:

M-ai facut sa imi dau boxele mai incet!
sa stii ca era cam `devil`...hee heehee hee

| adyth a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=c_ntUJRMUHA&NR=1 asta e mai tare..ai vazut'o? =))

| Ralux explică:

Pentru unii:
lasa-ti faza cu bataita si copiii din ziua de azi straight face asta e o reclama nu un fapt real...este o reclama doar rolling eyes
nu ati inteles?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

in mod sigur e obsedat de bomboanele alea laughing drakushorul ala mik laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gresesti enorm copii sunt minunati