| mhn24 a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=PXSVOP6WjbU&feature=playe r_embedded
Ba, ma sparg pe mine de ras. :)) E mult prea tare fanul asta. Plange in disperare spunand ca nu e gay si ca trebuie' sa-l lasam pe Justin Bieber in pace. Shit, man, we're not able to do it! We will hate him until the end!
Ce spuneti, are sanse sa fie >heterosexual?:

15 răspunsuri:
| Eigolohisp a răspuns:

Saracutul de el, e un copil cu sentimente in primul rand, cu opinii(are dreptul la opinie) si fiecare are anumite drepturi(cum ar fi sa asculte ce muzica doreste).

| Adella05 a răspuns:

Ce oamenii laughing
fraateee m`am saturat de Justin si de toti fani lui care il ''idolatrizeaza''...
Aaa si da are sanse tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Elena1234456 a răspuns:

Saracul rolling on the floor. Datii ma un pahar cu apa, poate isi revine.
Copiluuuubatting eyelashes ia un algozone!

| carminaburana43 a răspuns:

Ca orice star are dusmani din cauza caci prea devreme a devenit mult prea celebru. Poate i se fura si anii frumosi ai adolescentei din cauza celebitatii. Jur ca eu nu mi-as dori caci copiii mei sa fie atit de celebri.Prea multa faima atrage si prea multe suferinte.Cite staruri nu au reusit sa suporte celebritatea, citi nu au avut de suferit de pe urma lor? La 20 de ani ai fii in culmea fericirii sa fii vedeta dar oamenii te urca si oamenii te coboara de pe piedestal si astfel de piedestale sunt foarte fragile si cu cit eti mai sus cu atit poti sa-ti rupi mai tare gitul cind cazi.Asta bineinteles figurativ spun a se intelege in mod psihologic.

| SalutTpu a răspuns:

Eu nu il urasc pe Justin dar copilul asta sincer pare obsedat...laughinglaughingImi pare rau de el dar sa facut de tot rasul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Iar daca vreti sa spuneti rahaturi despre Justin, trebuie sa mi le spuneti mie intai pentru ca o sa-l apar pe Justin Bieber!"
Mda... o lume nebuna, nebuna de tot. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lăsa-ţi-l că e confuz, nu ştie dacă e homo sau nu. Să se mai uite la video-urile sexy a le lui Justin şi poate ajunge la o concluzie ceva...

HE'S NOT GAY... or maybe?!

Apache
| Apache a răspuns:

Cat de prost tr sa fii ma?

Apache
| Apache a răspuns:

Fanii lui JB sunt cei mai disperati din lume!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

D'ooh yawn. Ce plictisitor ee straight face

| Cretaker a răspuns:

Este homo, la fel si prietenul lui Eric.Sa vedem ce iese.
http://www.youtube.com/watch?v=O4v9tfSCaHg

>Implicand ca amandoi nu sunt decat niste troli
(ceea ce chiar nu cred.)

| Vizitiul a răspuns:

Intr-o oarecare masura, baiatul are dreptate. Nici mie nu mi se pare corect ca atunci cand nu-ti place muzica cantata de un anume om sa-l denigrezi, aducandu-i fel de fel de insulte fara a-l cunoaste. Atentie, fara sa cunosti, tu ai puterea de a jigni. Mi se pare deplasat. Nu-ti place, e ok, inchizi orice sursa mass-media si gata, dar nu jignesti. Aici sunt total de acord cu el. Singura lui problema este ca a ajuns la stadiul de a venera, idolatriza pe cineva. Sunt de acord sa respecti un anume om pentru ceea ce face, dar de idolatrizat nu! Pentru ca asta te priveaza pe tine de propriile tale interese. Adica, esti cu gandul tot la idolul tau si de tine nu mai ai timp.
Revenind la intrebare, da e heterosexual, dar e prea ocupat cu idolul sau pentru a realiza asta. De asta spuneam mai sus ca e patologic sa venerezi pe cineva, pentru ca pierzi contactul cu tine insuti.

| annammaryya a răspuns:

Vai vai vai! Am auzit ca la un moment dat zicea ca daca nu ne place muzica sa nu o ascultam... daca lui nu -i plac comentarile sa nu le citeasca ca nu-l obliga nime.Cat despre faptul ca a vrut sa o faca bogata pe maica-sa nu cred. Are vreun filmulet sau vreo dovada cum ca ar zice asta? Asta nare ce face si s-a gandit sa-i fac sa rada pe oameni.Baitaul este unu care se plictiseste, nu e destul de popular si vrea sa faca pe actorul. Mie nu imi place JB si nici nu imi va placea indiferent ce film sau reportaj voi vedea si nime si nimic nu ma opreste sa-l pocesc.

Asta e parerea mea.Pa-pabig grin

| Sin a răspuns:

Mda, copy-paste Chris Crocker.Nimic nou.
http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc