Sa venim intr-o zi sa ejaculam pe doamnele educatoare. Da da da da! O sa ejaculam si pe doamna directoare si, pe tot colectivul. Da da da da, sigur! O sa trebuim sa ejaculam si pe dvs. Da da da da! Nu va deranjeaza nu? Nu nu nu nu. Ce reusita-i farsa. Eu in caz de incendiu, ejaculez pe flacari. Daca raman fara materie ejaculatorie, dau fuga la bar si ma stropesc cu toate lichidele care-mi pica la mana: votca, rachiu, tuica,... cu cat mai ud voi fi, cu atat voi fi mai protejat de foc.
Da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da -M-a ametit asta
"Sa ejaculam si pe dv-nu va deranjeaza" ) da da da da da da da...
Laura Andresan capitan de echipa da da da
Imi i-au banii, copilul si fug!
sotul sa se descurce singur!
asta este planul nostru de "ejaculare"
Femeia aia e nebuna Cred ca a sp ''Da'' de 30 de ori Ea nu a inteles saraca ce sp ala
Eu cred ca astea sunt la misto, ca si alte emisiuni gen tradati in dragoste, fata lui tata...
tot o farsa a lu buzdugan
cica una bogata vroia sa faca nunta la Paris (parca) si Buzdugan se dadea drept organizatoru nunti, si o intreaba pe viitoare miresa, de meniu si auzi bombe tari
Doamna mediu ca cuprinde
-tiramisu de peste (desert):))
-icre de scafandru
-ceafa de pui bulgaresc
-pulpe de peste...
aaa uite link
http://www.youtube.com/watch?v=N1lrPlrC5Sg&feature=related
eu refuz sa cred ca exista atata prostie
si pentru o paine ce nu face romanu
Deci copii tineti minte ejacularea se face numai din pozitia 69 prezentata de laura andresan...
Helen_7206 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MishaIsMyHero întreabă:
Julyly2089 întreabă: