| ღm0tzataaღ a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=Rc3jMoFJrBQ
ce parerea aveti? e real sau nu?:))...nu ca mi-ar placea JB da sa stiu:P:)

pupiciii:*:*:*:*

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Din pacate e fals sad

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Buna!
Nu sunt o fana a lui JB, insa imi plac unele melodii.
Nu stiu ce au cei care spun ca il urasc. El nu le-a facut nimic. De exemplu mie daca nu imi place Smiley nu imi place si atat, in niciun caz il urasc, nu mi-a facut nimic.
Chiar nu inteleg de ce majoritatea spun ca il urasc pe JB. Daca nu'mi place nu ascult muzica lui si gata, nu incep sa fac crize si sa spun tot felul de lucruri despre el si sa injur fanele disperate.

Si nu nu este adevarat :
1. Daca cei care il " urasc" spun ca are voce de fata cum sa aiba pedofilul ala de 51 de ani voce de fata?
2.Nu cred ca este posibil asa ceva.
3. Este doar o inventie ca multe altele.

| Mera a răspuns:

Deci rolling on the floor si rolling on the floor
Pana aici! Deja lumea a luat-o razna complet.Fiti seriosi! E o parodie ieftina, cantecul ala e un playback mizerabil si pozele niste editari pe care le putea face orice prost in photoshop.
Acum serios lumea exagereaza prea mult. Dupa cum zicea si ﻮค๒เtzzค, daca nu iti place de cineva, nu iti place si gata.
Recunosc ca nu sunt fana JB, desi am cateva melodii de-ale lui, dar m-am pus in locul lui si nu m-as simti deloc bine sa apara astfel de "glume".
Gandeste-te cum se simte si familia lui. Daca vei avea vreun baiat ti-ar placea sa apara tot felul de stiri cum ca ar fi fata, pedofil, ca ar fi cu una de 29 de ani, ca se drogheaza si cate si mai cate...Eu cred ca nu.
Si la urma urmei Justin chiar isi da silinta.Nu face playback desi vocea lui e intr-o stare mai delicata, se chinuie sa danseze pe scena, da concerte peste tot, nu e vulgar ca alte vedete si la urma urmei e doar un copil, pe care jumatate din populatia Terrei il jigneste zi de zi...si e pacat.
Dar probabil pustii de 10-12 ani(adica uratorii Justin Bieber in general) prefera sa vada pitipoance bine siliconate, sumar imbracate(adica mai degraba dezbracate) cu voci computerizare.
Si in plus daca ar fi adevarat ziarele si televiziunea s-ar bate pe stirea asta.Ar fi stirea secolului.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU e reallllll:X