Cum sa apelezi la un psihiatru? Noi ce suntem aici, in plus nu te costa nimicBafta!
Caut o prietena dar nu gasesc toate femeile sa apeleze la mine .
Pai cu timpul o sa te obisnuiesti, nu este nevoie sa apelezi la psihiatru.
@Dolanescu, Flori: De cat timp am nevoie sa ma obisnuiesc? Si, sa ma obisnuiesc cu ce, cu site-ul, asa cum e, sau ca faptul ca-s eu cam dili?
@Roby67: Prin raspunsul tau imi confirmi temerea?
Flori, ia-ma usor ca-mi lucra incet procesorul. Nu prea inteleg si cred ca o sa-l rog pe Cretaker sa-mi deseneze. La mine chiar despre asta e vorba: unii de pe site posteaza aiurea. Si nu stiam daca problema e la mine sau la ei. Acum, vad ca m-ati lamurit.
Heeeeelp, Ursulika, ziceai ceva de consultatii gratis?
Din raspunsurile voastre am cam inteles asa: daca nu-s de acord cu vise erotice cu J.Bieber, H. Montane la tot pasul, masturbarea cu burghiul, agramatism si incultura si multe altele, sunt putin nebuna. Atunci, eu strig in gura mare ca sunt NEBUNA si mai mult decat atat, nu vreau sa ma tratez! Va multumesc pentru raspunsuri.
Yonutz, am declarat deja ca am o defectiune la psihic. Daca mai recunosc si ca habar n-am despre ce e vorba in Twilight si cine-i cel de care zici ( si nici nu ma intereseaza sa aflu), crezi ca o sa primesc si vreun certificat? Daca ma trezesc cu dunga rosie in buletin?
Cum zicea Dolanescu:te obisnuiesti, cu timpul. Daca nu, poti incerca un psihiatru TPU-sunt cei mai buni in cazuri de acest gen!
Cu site-ul, sigur! Daca ai fi dili, intr-adevar, ai avea o scuza:"Domn'e, astia de pe TPU sunt de vina ca posteaza fel si fel de intrebari/raspunsuri!"
Sa fim seriosi MidnightLady...mai bine nebun dar unic...decat toti inadaptatii ce pun intrebari f aiurea pe site >
@ MIdnightLady - ai enumerat cativa, dar ai uitat de smiorcaitu ala din Twilight, la care toate minorele ce inca se gandesc la Fat Frumos, il viseaza
@ Midnightlady ...citeam ceva despre niste planuri la nivel mondial de reducere a populatiei... poate avem noroc si ne scapam de ei
Julyly2089 întreabă: