Pai calculul e bine.Fiecare pune 10 euro x 3 = 30 de euro.
Camera costa 25 de euro.
30 - 25 = 5 EURO
5 - 2 ai angajatului = 3 euro
3 : 3 = 1 euro / la fiecare client
25 de euro camera + 3 euro cat imparte angajatul la fiecare + 2 ai lui = 30 de euro.
Sau ce nu e bine?
Normal ei dau mai putin de 9 euro pe camera daca socotim si bani care raman angajatului.
Stai ca m-am prins.Barbatii au facut calcul cu ce au primit ei inapoi. Ei nu stiu de fapt cat costa camera.Normal ca atunci ei zic ca au dat 9 euro pe camera. Ei nu stiu cat costa camera nici cat ramane la angajat.
Daca ei au platit cate 10 euro inseamna 30 euro, daca ulterior camera costa 25 de euro si catre cei trei barbati se returneaza 3 euro inseamna 28 euro si cu 2 euro ai angajatului inseamna 30, deci nimic nu se pierde
Tati matematica si carnea de porc cad greu la stomac. Fii atent ca ai gresit. Daca le sunt restituiti 5 euro din cei 30 asta inseamna ca au platit impreuna 25 euro care impartiti la 3 rezulta 8,(3) la care se adauga 1 euro pentru fiecare, partea returnata efectiv insemnand 9, 3 de fiecare insumand aproximativ 28 euro iar daca mai adunam si spaga de 2 euro rezultatul final e 30. In final cineva e mai darnic cu 10 eurocenti asta pentru ca faza sa fie posibila in realitate.
Enuntul este gresit.
Fiecare barbat a platit 9, 6666666666666666666666666666667 euro.
Numai din astea expirate ai?! Aia cu Stefan cel Mare e de pe vremea lui Mihai Viteazu', asta din 1900 toamna si, pe deasupra, a fost si pe TPU!
L-ai luat chiar de aici, de pe tpu.Si de oriunde l-ai luat, ai vazut si raspunsul.Nu mai face pe ceea ce nu esti...
Ed ancora una cosa:Ascolta pezzo di merda! Guarda che anch'eu posso dirti delle belle parole usando lingue straniere...Vai a cagare!