,,Am impresia ca in momentul de fata media de varsta PE T/A e de 12 ani,,
esti destul de optimist frate...
@LumeaÎnTreiDe Nu te lega de pletele mele! -_-
@Skittles Esti atat de delicat.Pot sa te presar peste cartofii mei prajiti?
@Apache da, da...si eu te iubesc.
Eu zic sa nu faci nimic si sa astepti pana ajungi la ginecolog.Acolo, te dezbraci brusc si le zici colegelor tale daca vor un gang bang sa vada si matusa ce "fata mare esti".
Ce sa-i faic? varsta copilariei,frate
acum legat de intrebarea tah, cred ca 99, 9% este de tip T/A asa ca nu o sa iti raspund serios
dar acel 0, 01% imi spune ca matuseta e asa de oarba, asa ca ar trebui sa ii spui direct ca nu mai esti virgin'a ca sa scapi de o vizita
Apropo...mai Comy tu esti? atunci imi dau sdeama de ce a crezut matuseta ca esti fata: ai parul ala lung care iti atarna de pe cap pe fata ca niste muci
Măi, deci eşti caraghios rău de tot
În fine, du-te la ginecolg cu mătuşe-ta(care cred că-i chioară, săraca), şi cheamă colegele, colegii, părinţii, bunicii şi prietenii. Că ştii vorba: ''Unde-s mulţi puterea creşte''
Buna
Ii arati puta si ii vei rade in fata.
Sper ca te-am ajutat
Pai...exista doua variante:
1Dca o ai mare te duci la ginecolog si ii spui ca vrei sa fii consultat odata cu fetele(si asa ai doua avantaje)
2Dca o ai mica spune-i matusii tale ca esti inasrcinata si nu mai ai nevoie de ginecolog (pastreaza aparenta)
Asta sti din experienta proprie?
Treaba mea...
tu doar ai impresia ca au 12 ani? (chiar ca esti optimist)
zpune-i matusei tale sa isi faca o programare de urgenta la oftalmolog...
Tu te numeri printre ei...
Ai vrea tu da is cu muult mai mare decat ei...
Nu conteaza varsta...conteaza ca pui "intrebari d-alea handicapate"
Ai auzit de lipsa de ocupatie si oricum e democratie asa ca ma doare fix undeva de ceea ce crezi tu.
Nu incerca sa pari dura ca nu iti merge...
Nu e in intentia mea stai calm...
Te dai mare ca esti tu mai tare decat comy? inseamna ca esti troll, scuze de expresie.
Ăăă frate sper ca eu am exceptie nu? Adica, si eu am 12 ani, dar nu pun intrebari d-alea handicapate! So, e in regula?
Normal ca esti exceptia.Nu am nimic cu tine.Ma refeream la cei de max. 12 ani care pun intrebari aiurea si raspunsuri la nimereala.
Ăăăăuuuu,ok! Thanx bro.
Si cum spune Apache:la aia care pun "intrebarilea" alea esti cam modest cu varsta de 12 ani.
T7uk întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: