| Loooove a întrebat:

Iata "10 intrebari care merita sa ti le pui in viata"! Astept raspunsuri!
1. Ce varsta ti-ai da daca nu ai stii cati ani ai?
2. Ce e mai rau, sa esuezi sau sa nu incerci?
3. Daca moneda nationala ar fi "fericirea", cat de bogat ai fi?
4.Care este lucrul pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oameni?
5. Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit?
6.Esti mai preocupat sa faci lucrurile cum trebuie sau lucrurile care trebuie?
7. Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi ala?
8. Ce-ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit?
9. Ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte?
10. Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum?

Funda!

Răspuns Câştigător
| DarkMirror a răspuns:

1. Mi-as da 16 ani (eu am 12 ani da 1, 70 metri big grin).
2.Sa esuezi.
3.Foarte bogat! Mai ales sambata si duminica!
4.Pai...Asta doar pentru unii : TUPEUL! Uneori e bun, alteori e rau. Unii il merita...altii nu.
5.Da.Cred ca as avea alta viziune pentru viitor.
6.Sunt mai preocupat sa fac lucrurile cum trebuie.
7.Sa nu fumeze sau sa ia droguri.
8.As prefera un prost fericit.
9.Offffff.Asta e grea.Cred ca as alege sa pierd toate amintirile care le am acum.
10. Da, as renunta.Tot ce fac acum este scoala, deci, da as renunta pentru 1. 000. 000. 000 $.

WOW. A fost mai greu decat ma asteptam. Dar tu? Tu cum ai raspunde la aceste intrebari?

13 răspunsuri:
| UninspiredName a răspuns:

1... Pi cred ca mi'as da 16 ani
2. Cred ca e mult mai rau sa nu incerci pentru ca si lucruri bune se pot intampla.
3. Cat de bogat as vrea pentru ca fericirea ti'o faci singur.
4. Cred ca nepasarea.
5. Nu.
6. Lucrurile care trebuie, bineinteles.
7. Traieste-ti viata asa cum iti place.
8. Cred ca ar fi mai bine sa iti traiesti viata ca un prost, dar sa fii fericit.
9. Ar fi groaznic sa imi pierd amintirile de pana acum, nu mi'as mai aminti de prieteni, familie, nici chiar unde stau, deci, as alege a doua varianta.
10.Probabil.

| dreamout a răspuns:

1. Dupa minte (cateodatalaughing) cam 5, iar dupa aspect cam 18. dar hei, 16 ani cati am sunt superbilove struck
2. Ambele sunt rele, dar sa nu incerci e o dovada de lasitate, iar daca esuezi macar sti ca ai incercatwinking
3. As fi saraca lipita pamantuluisad Fericirea dureaza cateva secunde, ore maxim 2-3 zile, pe cand dezamagirea si tristetea ne ocupa aproape tot timpultongue
4. Indiferenta, avaritatea, lacomia, egoismul, mentalitatea.
5.Niciodata nu stim cand ne "suna ceasul" deci e bine sa ne traim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima, insa sa visam la un viitor frumos ca si cum am mai avea de trait 100 de aniwinking Dar nu, nu mi-as trai viata diferithappy
6.Sunt preocupata sa fac lucrurile bune pentru mine si decise de mine. Deci, lucrurile care trebuiewinking
7. Viata e grea si lumea e reasad
8. Un prost fericit cu sigurantalove struck
9.Nu as pierde nimic. Dar, decat sa traiesc in prezent fara trecut, as renunta la amintirile care vor urma.
10. Scoala.Asta fac acum. Si nu as renunta, pentru ca trebuie sa imi indeplinesc doza de vise, iar prin bani nu pot rezolva asta:p

pa, pa:*

| Tynutsaaa a răspuns:

1. 17 ani
2.Sa nu incerci:d
3.Foartehappy
4.Egoismul
5.Nu
6.Lucrurile care trebuie
7.Sa-si traiasca viata, Fara grijibig grin!
8.As prefera sa fiu o proasta:dlaughing, dar sa fiu fericitalove struck
9... A pierde Toate amintirile pe care le-am pana acumoh go on
10. Dathinking
:d

| Mitsa a răspuns:

1. Mi-as da 16 ani.
2.Sa nu incerci.
3.As fi bilionara!
4.Rautatea. Nu as vrea sa se mai intample nimic rau in lume!
5.Foarte diferit!
6.Sunt mai preocupata sa le fac cum trebuie.
7.Sa nu fumeze sau sa ia droguri.
8.As prefera sa fiu o proasta fericita.big grin
9.Nu vreau sa-mi pierd amintirile... Dar nici sa nu pot sa mai am alte amintiri! Greu de zis...
10.Nu as renunta! Din acei bani mi-as cumpara ce imi lipseste.

| Reew a răspuns:

1. Mi-as da vreo 15 ani...
2.Sa esuezi! Sa incerci niciodata nu te "costa" nimic happy
3. Daca toata lumea ar fi la fel de "fericita" ca mine, as fi si mai "bogata". Ma refer la faptul ca esti si mai fericit atunci cand imparti ce ai tu si cu ceilalti, adica fericirea happy
4.Toata lumea ar trebui sa inteleaga ca pamantul este mare si are oricine loc pe el
5. Da, cred ca as fi mult mai atenta la ce fac decat sunt acum :d
6.Lucrurile care trebuie si sa le fac cum trebuie laughing
7.Traieste-ti fiecare clipa la mixim(niciodata nu sti cand iti vine sfarsitul laughing )
8. Ce poate fi mai frumos decat fericirea? Normal ca sa fiu prost si fericit
9.Cu greu aleg prima varianta
10.Nu,nu as renunta, fiindca acesti bani voi invata sa-i castig in viitor happy

| Muflă a răspuns:

1. 15, eu având 16. I'm immature, deal with it cool
2. Depinde în ce fel ai eșuat thinking Sunt destule căc4turi care or să te afecteze permanent pe tine sau pe cei din jurul tău
3. Dude, sunt genul de copchil idiot care pentru 5 minute are toată lumea la picioare și apoi pică în cea mai urâtă depresie, apoi iar plutește pe norișori roz de hârtie igienică folosită, apoi sunt emo pentru că s-a rupt norișorul cu mine etc. Presupun că aș fi undeva prin "upper middle class" dacă aș da stările emo la o parte.
4. Sunt prea mulți oameni încuiați care confundă prostia cu tărie de caracter. Dacă s-ar trezi și ar începe toți să gândească înafara cutiei lumea ar fi altfel, believe me big grin
5. Sincer, nu cred. Oricum, după 40 de ani te transformi încet-încet într-o epavă. Ar fi chestia aia cu călătoria în jurul lumii după ce mă retrag dar o pot face mai devreme, right?
6. Lucrurile care trebuie
7. Să nu fie scârbă cu cineva într-un grup, apoi când rămâne singur cu persoana aia să-și schimbe brusc comportamentul și să fie de treabă etc. Crede-mă javre ca astea sunt motivul pentru care nu umblu "în gașcă"
8. Prost fericit FTW.
9. Grea întrebare, amintirile mele frumoase sunt cam puține, dar există. Cred că aș prefera să șterg totul și s-o iau de la capăt, poate reușesc să termin cu mai puține regrete happy
10. FUCK NO. Am un vis și vreau să-l duc până la capăt, dude. Probabil în asta aș și investi o parte din bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Mi as da 15 ani.happy
2.Cu siguranta sa nu incerci!
3.Depinde de unele momente, insa cred ca in mare as fi destul de bogata.laughing
4.Modestia sau mai bine zis, mandria!
5.Cu siguranta!
6.Sunt preocupata sa fac treburile cum trebuie.thinking
7."Ce tie nu iti place altuia nu ii face"
8.Cu siguranta un prost fericit.
9.Asta chiar e greathinking Cred ca as alege sa fiu incapabila sa mi mai fac amintiri, asa macar voi stii cine sunt si cine sunt cei din jurul meu.
10.Nu.

| NimeniCelebru a răspuns:

1. 3 luni(b3b3) rolling on the floor
2.Sa nu incerci...
3.Uhuuu...nici nu-mi pot imaginalaughing
4. Bunul simttongue, nu-l vreau schimbat, vreau sa apara, ca e pe cale de disparitie.
5.Mnu...As fi la felstraight face
6.Lucrurile care trebuie si cum trebuiehee hee
7.Ai grija ce-ti doresti, ca se poate intampla.
8.Geniu stresat ca un prost fericitlaughing
9.Niciuna...
10.NU!
Pupici dulci, dulci:*:*
Pa, pa

| UrăscPăstârnacul a răspuns:

1. Ce varsta ti-ai da daca nu ai stii cati ani ai?
18

2. Ce e mai rau, sa esuezi sau sa nu incerci?
Sa nu incerci.

3. Daca moneda nationala ar fi "fericirea", cat de bogat ai fi?
Daca moneda nationala ar fi fericirea, atunci statul ar incerca sa mi-o ia si pe aia. Deci tot la fel as fi.

4.Care este lucrul pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oameni?
Nimic. Imi place ca sunt prosti.

5. Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit?
Nu.

6.Esti mai preocupat sa faci lucrurile cum trebuie sau lucrurile care trebuie?
Lucrurile care trebuie.

7. Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi ala?
Grabeste-te sa te sinucizi. Viata e prea dura. Sau cel putin c*c*-te pe viata.

8. Ce-ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit?
Un prost fericit.

9. Ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte?
A fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte.

10. Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum?
Adica sa renunt sa rad de userii care posteaza la "Dragoste si Sex"?! Niciodata! devil

| Loooove explică:

La cererea voastra... O sa raspund si eu la ele :

1. Mi-as da 17 ani.
2.Sa nu incerci e mult mai rau decat sa esuezi.
3.Cred as fi bogat pentru ca eu nu vad viata ca fiind un motiv de tristete.
4.Cred ca as vrea sa schimb la majoritatea oamenilor : egoismul, amaraciunea, si defectul multora de a nu vedea partea plina a paharului.
5. Da, as petrece mai mult timp pentru a sta cu familia (cand voi avea una) si sa fac ceea ce-mi place.
6.Ambele sunt foarte importante, dar daca incepi un lucru bun fara sa-l termini, e ca si cum nu l-ai inceput niciodata.
7. I-as spune ca oamenii pot fi atat rai cat si binevoitori. Dar sa nu-si faca relatii prea stranse.
8.Intrebarea aceasta am pus-o pentru ca era un raspuns cheie la ea. Dar vad ca nimeni nu s-a prins.Eu o sa raspund la ea asa : As prefera sa fiu geniu stresat, apoi voi incerca pe cat posibil sa devin fericit.
9.Ambele sunt rele. Daca imi voi pierde toate amintirile, nu imi voi mai cunoaste familia, prietenii, rudele. Iar daca nu o sa mai pot sa-mi fac amintiri de acum inainte, nu o sa mai pot sa vizitez lumea, pentru ca voi uita absolut totul.As alege sa fiu incapabil sa imi mai fac amintiri de acum inainte.
10.Nu,nu as renunta nici pentru toti banii din lume.

| Mary_3424 a răspuns:

1. 13
2. Sa nu incercwinking
3. Cred ca as fi bogata dar nu prea bogata
4. Cred ca dusmania
5. As traio cum imi doresc.
6. Lucruri care trebuie.
7. O viata ai, traiesteo
8. Un prost insa sunt fericita...
9. Sa fiu capabil sa imi fac amintiri de acum inainte
10.Mnustiu inca nu sunt pregatita sa renunt la invatatura pentru banibatting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| Spufulette a răspuns:

@ Dark Mirror - Gogule, eu am 15 ani si am 1, 81 inaltime, eu ce sa mai cred?