| navarre a întrebat:

Iata la ce va mai indeamna SA CREDETI,, sefii popi"ai crestinismului (incredibil dar adevarat): Sfinti declarati oficial de biserica crestina.
- Sfantul Fiacre – Sfantul patron al bolilor cu transmitere sexuala
-Sfantul Policarp – Sfant patron protector contra dizenteriei
- Sfantul Rene Goupil – Sfant patron al anestezistilor
-Sfantul Brendan Navigatorul – Sfant patron al balenelor
-Sfantul Isidor de Sevilla – Sfantul patron al Internetului (daca ai plrobleme cu net-ul, trage o rugaciune in genunchi lui Isidor, si se rezolva (ha, ha, ha)
-Sfantul Dominic Savio – Sfantul patron al micilor infractori si al delicventei juvenile
-Sfanta Monica – Sfanta patroana si ocrotitoare a alcoolicilor
Sfantul Hubert – Sfantul patron al vanatorii si protector impotriva canilor turbati
-Sfanta Scholastica – Sfanta patroana protectoare impotriva convulsiilor
- Sfanta Gertrude de Nivelles – Sfanta care patroneaza surifobia (frica de soareci)
Aveti probleme, de la boli sexuale pana la internet, vi le rezolva sfintii, dar numai prin anumite ritualuri!

Oare se pot opri vreodata cu aceasta manipulare in masa?
Sigur nu! Deoarece cat va exista naivitatea pe pamant, isi vor umfla burdihanurile popimea, folosindu-se de tertipuri religioase (ritualuri, moaste, inchinaciuni la statui, biruri de bani si iar bani, etc)

pentru final bomboana de pe tort :Crestinismul incearca de mii de ani inchiderea lui Dumnezeu intr-o cladire si,, descoperirea" Sa cu amanuntul, DOAR contra cost!

Si da, este amuzant dar in acelasi timp si trist!

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

1.nu e amuzant
2.eu oricum nu cred in ce zice unu`sau altu`.eu cred in Dumezeu si atat.
toate regulile, sfintii sunt inventati de oameni, oamenii fac si greseli.si in +,tot mai des se aude de preoti pedofili,traficanti de droguri,tigari, sau care imprumuta bani „pentru biserica" de la oameni si ii lasa apoi cu buza umflata.
deci, Biserica e o afacere super profitabila.

zilele trecute am gasit pe net definitia religiei:
„religia a fost „inventata" cand primul smecher a intalnit primul fraier si l-a convins ca ii poate intermedia relatia cu Dumnezeu."

15 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Eu nu credeam in bubele bisericii nici cand ma stresau la icre, dar acum?

| Bastet a răspuns:

Nu,chiar nu e amuzant.

| Bastet a răspuns:

ţie ţi se pare că e amuzant? nu e amuzant, e sec şi ficţiune de trei lei.

@navarre da, pai si preotii care fac trafic? sunt tot trimisii lui Dumnezeu?

@navarre faza cu „religiile nu au facut altceva decat sa desparta oamenii,nicidecum sa-i uneasca." e putin spus.
din cauza religiei au fost o multime de razboaie,o multime de oameni morti,si o multime de conflicte, proteste, etc.

| PinguinuL a răspuns:

Nu o sa se opreasca, de aceea au creat biblia, sa sporeasca manipularea in masa.
vorba aia :" Crede si nu cerceta" ...de ce?
cerceteaza si vei gasi adevarul, apogeul victoriei lor.
pe scurt : God is a lie.

| LittleSue a răspuns:

Da un sfant pentru constipatie n'ai?

| MissLaura a răspuns:

Noroc ca eu sunt ortodoxa( care nu si-au dat seama, acestia sunt sfinti catolici).In religia noastra nu am auzit de asa ceva, deci nu baga tot crestinismul in aceisi oala.Catolicii sunt diferiti de ortodocsi, ortodocsii de adventisti, penticostali, etc!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc ai scris atat? vrei sa mi omori ochisori? da o dracu de trebuie, si ce i cu sfinti pe aici,. dmne.

| Nicolae_Isache_1975 a răspuns:

Mare cocalar mai esti Navarre. Dupa tine ar trebui sa ne lepadam de tot ce a mai ramas bun in noi...credinta. Sfintii de care te legi tu tot cocalari ca tine le-a dat sarcini terapeutice si nicidecum popimea.