| LaughingKarima a întrebat:

Ieri am ajuns in Castellon si dupa cateva ore, le zic alor mei sa vina cu mine la cumparature. Am fost la un magazin, mi-am luat o rochie, toate bune si frumoase. Astazi, am fost cu fratii mei la acelasi magazin purtand rochia cumparata, cand sa platim ce si-au luat baietii, suntem intrebati daca ramane si rochia. Eu sunt ceva gen -facepalm- si cum noi suntem varza la spaniola ne-am chinuit sa o facem pe femeie sa inteleaga ca rochia a fost cumparata cu o zi inainte. Am avut noroc ca era o femeie ce vorbea romana la magazin si ne-a ajutat la traducere, ca daca nu, mai plateam o data rochia.
Voi ce mai faceti? Cum sunteti? De ce, cand, unde, cum?

Răspuns Câştigător
| syd2 a răspuns:

Vad ca te distrezi happy. Aici e tot ca si tot timpul, o liniste mortala cuprinde aceasta categorie si numai uneori o iscra de lumina se mai trezeste sa mai puna cate o intrebare.

| LaughingKarima explică (pentru syd2):

Da, e chiar frumos aici si deja am facut prea multe prostii si nici n uau trecut 2 zile laughing
Categoria asta e abandonata, trebuie noi sa o reconstruim noi ca daca nu, se prabuseste.

| RainmakerX a răspuns (pentru LaughingKarima):

Si cum o s-o reconstruim? thinking

Ce fac? Stau, fac amv-uri si acult muzica.

| LaughingKarima explică (pentru RainmakerX):

Fiti mai activi pe aici, babetelor!

Bine faci, continua.

32 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie cu un ceas Rollex

| Croampa a răspuns:

Ascult muzica, tu?

| LaughingKarima explică (pentru Croampa):

In parc, pe o hinta happy

| Croampa a răspuns (pentru LaughingKarima):

Cum e vremea in Spania( sper ca-i mai cald ca la noi, ca de nu ma mut in Siberia)?

E cald, eu de abia astept sa vina o ploaie ceva, am auzit ca aici cand ploua, ploua calumea. Dar e chiar cald, si seara e asa bine afara.

| Croampa a răspuns (pentru LaughingKarima):

Saptamana asta au fost 40° la mine in Arad!

In frigider cu tine! laughing

| Suck a răspuns:

laughing)mie mi-ai cumparat ceva? laughing)
Eu mananc inghetata... sun in boxeri... n-am avut timp sa ma imbrac, azi dimineata, pai cum era dimineata ma cam strangeau.

P.S: Imediat merg la aeroport sa te astept... sa ma mai imbrac sau sa vin asa in boxeri? laughing))

| LaughingKarima explică (pentru Suck):

I will buy you lube and condoms laughing
poti sa vi in boxeri, nu ma deranjeaza laughing

| Suck a răspuns (pentru LaughingKarima):

rolling on the floor))) le impart cu tinelaughing)))adica le folosim impreunalaughing)

Auzi ca le folosim impreuna love struck laughing pai nu esti tu un scump laughing sa iti i-au si niste jucarii, le folosim si pe alea tot impreuna? rolling on the floor))

Da normallaughing)))dildău nu cumpara ca il aduc pe al meu cu minelaughing)) il folosim amandoi cum putemlaughing))

Ok, stai asa sa imi notez laughing vrei ceva anume? Sa stiu ce i-au inainte sa vin laughing)))

Pai un bici... imi place sa dau cu biciul cand calaresc, catuse lanturi, sqweel, we-vibe, screaminglaughing)))ajung? Sau mai vrei? laughing)

Numa atatea? Daca tu zici laughing trebuia sa zici mai multe, facem si noi camera din aia calumea dar daca tu nu vrei mai multe, ti-ai ratat ocazia rolling on the floor)

Aha, deci mai vrei, nu ma subestimalaughing)) nu cred ca e voie pe site sa scriu jucariile, dar oricum, umplem un bloc cu cate jucarii am in caplaughing)))

Esti tu sigur ca stii mai multe decat mine? Nu sebustima fetele iubire, ba nu, stai ca nu am zis bine, nu ma subetima pe mine. laughing))

laughing))fac pariu ca stiu mai multe ca tine si ca am si experimentat mai multe ca tinelaughing)

Nu imi e mie de experimentat, imi e de stiut. Pe ce facem pariu ca stiu mai multe?

Daca eu stiu mai multe... vi in Cluj si dormi la minelaughing)))daca stii tu atuncu fac ce vrei tulaughing))

Nu asa, ca deja tu cine stie ce ai pe acolo laughing

Sunt mereu pregatitlaughing)))pentru cele mai perversenfanteziilaughing))

Te cred, cred ca ai deja tot pregatit in subsol sau in pod, sau chiar in camera ta laughing daca ma gandesc mai bine, cred ca nu mai vin in vizita laughing)

Ca nu ti-ar place... acuma asa zici si parca vad ca maine imi bati la usalaughing)))

Confident much? laughing)

| HannibalLecter a răspuns:

Era sa ma bag cu bicicleta in niste babe.

| LaughingKarima explică (pentru HannibalLecter):

Bicicleta e ok, nu? Nu a fost traumatizata sper.

| HannibalLecter a răspuns (pentru LaughingKarima):

Bicicleta e ok, dar babele nu o sa mai iasa din casa o vreme.

| LaughingKarima explică (pentru HannibalLecter):

Lasa babele, e bine ca bicicleta e in stare buna