Vad ca te distrezi . Aici e tot ca si tot timpul, o liniste mortala cuprinde aceasta categorie si numai uneori o iscra de lumina se mai trezeste sa mai puna cate o intrebare.
Da, e chiar frumos aici si deja am facut prea multe prostii si nici n uau trecut 2 zile
Categoria asta e abandonata, trebuie noi sa o reconstruim noi ca daca nu, se prabuseste.
Si cum o s-o reconstruim?
Ce fac? Stau, fac amv-uri si acult muzica.
Fiti mai activi pe aici, babetelor!
Bine faci, continua.
In parc, pe o hinta
Cum e vremea in Spania( sper ca-i mai cald ca la noi, ca de nu ma mut in Siberia)?
E cald, eu de abia astept sa vina o ploaie ceva, am auzit ca aici cand ploua, ploua calumea. Dar e chiar cald, si seara e asa bine afara.
Saptamana asta au fost 40° la mine in Arad!
In frigider cu tine!
)mie mi-ai cumparat ceva? )
Eu mananc inghetata... sun in boxeri... n-am avut timp sa ma imbrac, azi dimineata, pai cum era dimineata ma cam strangeau.
P.S: Imediat merg la aeroport sa te astept... sa ma mai imbrac sau sa vin asa in boxeri? ))
I will buy you lube and condoms
poti sa vi in boxeri, nu ma deranjeaza
))) le impart cu tine)))adica le folosim impreuna)
Auzi ca le folosim impreuna pai nu esti tu un scump sa iti i-au si niste jucarii, le folosim si pe alea tot impreuna? ))
Da normal)))dildău nu cumpara ca il aduc pe al meu cu mine)) il folosim amandoi cum putem))
Ok, stai asa sa imi notez vrei ceva anume? Sa stiu ce i-au inainte sa vin )))
Pai un bici... imi place sa dau cu biciul cand calaresc, catuse lanturi, sqweel, we-vibe, screaming)))ajung? Sau mai vrei? )
Numa atatea? Daca tu zici trebuia sa zici mai multe, facem si noi camera din aia calumea dar daca tu nu vrei mai multe, ti-ai ratat ocazia )
Aha, deci mai vrei, nu ma subestima)) nu cred ca e voie pe site sa scriu jucariile, dar oricum, umplem un bloc cu cate jucarii am in cap)))
Esti tu sigur ca stii mai multe decat mine? Nu sebustima fetele iubire, ba nu, stai ca nu am zis bine, nu ma subetima pe mine. ))
))fac pariu ca stiu mai multe ca tine si ca am si experimentat mai multe ca tine)
Nu imi e mie de experimentat, imi e de stiut. Pe ce facem pariu ca stiu mai multe?
Daca eu stiu mai multe... vi in Cluj si dormi la mine)))daca stii tu atuncu fac ce vrei tu))
Nu asa, ca deja tu cine stie ce ai pe acolo
Sunt mereu pregatit)))pentru cele mai perversenfantezii))
Te cred, cred ca ai deja tot pregatit in subsol sau in pod, sau chiar in camera ta daca ma gandesc mai bine, cred ca nu mai vin in vizita )
Ca nu ti-ar place... acuma asa zici si parca vad ca maine imi bati la usa)))
Confident much? )
Bicicleta e ok, nu? Nu a fost traumatizata sper.
Bicicleta e ok, dar babele nu o sa mai iasa din casa o vreme.
Lasa babele, e bine ca bicicleta e in stare buna
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: