Daca Scraci nu mananca nimic, probabil ca nu ii e foame sau ii place mai mult sa te pupe decat sa manance. Si cine ar pupa o gaina moarta? :-&. Pune-te si tu in locul lui, cum crezi ca s-ar simti?. In legatura cu puricica, chiar e o idee buna si astfel o ai muuulti Scraci juniori. Poti sa ii vinzi daca vrei, sigur scoti bani buni, am auzit ca face multi odata. Mama ta chiar nu are suflet? Cum sa-i taie capul cu securea bietului puricel? . Se vede ca trebuie sa discuti cu mama ta despre Scraci si sa ii explici ce purice dragastos si iubitor este. Arata-i cum te-a pupat si spune-i ca ea cand te pupa nu ramane niciun semn de afectiune. In schimb Scraci iti lasa, si chiar unul mare si rosu ca iubirea din sufletelul lui mic. Roag-o s-o crute pe biata faptura nevinovata
P.S. : Daca o sa ii iei o puricica si fac puricei, sa imi dai si mie unul.dar la oferta, ca te-am ajutat
Mă tu chiar eşti proastă.
1. Ai plagiat
2. După ce te-o înjurat Trinitas, tu nici nu te-ai prins că te-o înjurat fiindcă ai plagiat.
A pus Shiva o intrebare despre o albina si acum ati inceput toti sa va etalati neamul de nevertebrate? Ce-ar fi sa incep si eu sa-mi plang de mila ca nu stiu ce sa-i da lui Dinu, tenia mea, sa manance?
Eu zic sa te sinucizi. Este singurul lucru pe care un om cu IQ-ul tau ar trebui sa-l faca.
@col0rs, tu pe ce lume traiesti?
O intrebare de om normal pe T/A suna cam asa:
"M-am indragostit de http://profile.ak.fbcdn.net/......2813_n.jpg
O iubesc mult dar distanta ma omoara. Ce fac?"
O intrebare de cretin/a pe T/A suna cam asa:
"Ieri mi-am lut ca insecta de companie un purice.
Il cheama Scraci. (hai muriti de ciuda)
Chestia e ca nu stiu cu ce sa il hranesc. i.am dat ciocolata milkshake... pizza, fasole, salata de vinete, tequilla, peste, gaini moarte, si nimic. Credeti ca daca l.as scarpina pe spate si l.as unge cu untura de porc ar manca ceva
App : Mereu sare pe mine si ma pupa. de fiecare data cand ma pupa imi lasa o urma rosie din care imi iese sange. E modul lui de afectiune.
Ma gandesc ff serios sa ii iau o puricica sa nu mai stea singur. Si sa faca copii Daca ii iau femeia purece si ea mananca ce ii dau va manca si el Sau se vor rascula impotriva mea si sa fuga :-s Chiaar m.am atasat de scraci si nu vreau sa il pierd. adica cine ar vrea sa scape de un purece? App :mama umbla cu securea dupa mine sa il chiteasca pe scraci si sa il omoare. cum pot sa o conving ca nu e un purece profitor care sa ma manance
Funda "
Tu ai stat cel putin 10 minute sa inventezi o poveste despre un purice, bineinteles in spirit de gluma si de caterinca, dar putea sa iasa ceva mult mai amuzant din caputul tau mic si inutil.
[sarcasm] Da, asa e, nu m-am prins ca era o gluma si nu m-am prins ca ar trebui sa rad la orice imbecilitate scornita de orice copac. [/sarcasm]
Fericita? :D
FreakyFred :
E pusa intrebarea pe Trivia/Amuzante
Nu te.ai prins ?
Nu mai stie omu de gluma ?
Tre sa ei totul in serios.?)
Faci numa pe inteligentu
Itu trece
Si nu am stat 10 min Am stat mai putin.
Chiar nu vreau sa ma cert cu cineva care se ia de intrebarile mele. Nu iti convine treaba ta. Mie indiferent daca ma critici sau nu.
Have a good day
Mă Sconcsiş Nu imi aduc aminte sa ma fi injurat nimeni )
Ia nij memo-plus. sunt ieftine :X
Iti fac bine. Si. Eu nu te.am jignit asa ca nici tu nu ma jicni
Multumesc
Julyly2089 întreabă: