pentru că motive.
dc îmi furi replicile?
dc?
pentru că nu ai drepturi de autor pentru ele.
ei da
bnn, bnn
pentru că nu ai drepturi de autor pentru ele!
ai grijă cum vorbești că de nu te pun să sapi după petrol.
cine e cu mine e un tâmpit?
mai vrei?
mai am
vreau să mă pupi.
say whaat
ftw ftw ftw
dc dc dc?
degeaba.
ock
naş...
upps, n-am voie să zic "naş*a"
ock #2
pa
Ba,nu mai vorbiti despre religie ca imediat apare ramless ca o caprioara pe aici si ne indispune cu glumele si injuraturile lui nereusite.
+ ca ii putem influenta viitorul baietelului, e la varsta in care in sufletul sau se dezbat puternice drame existentiale sau doar e obsedat de religie.
Ce ai cu rammles? daca ceva eu sunt Danteluta.
Isi varsa frustrarile pe membrii TPU-ului, implicit si pe mine.ii platesc cu aceeasi moneda ca sa invat caucașul ca nu suntem la el pe prispa si trebuie sa se comporte civilizat
Nu te agita, sunt gata sa-ti iau apararea in orice moment ai nevoie.
"Drame existentiale" - buna asta
Deci nu mai pot sa ii ascult aberatiile, are cateva teme pe care le dezbate mereu.
Religie, piciorul lui de 26 cm si calculatorul lui care e pe cale sa explodeze in orice clipa.
La varsta lui a ajuns la o cunoastere absoluta, asa ca te rog sa nu-l contrazici deoarece aceaasta cunoastere este una care nu se poate masura in termeni omenesti, prin urmare cine suntem noi sa-l contrazicem?
(Wtf did i just said?)
Nu-l contrazic pe Lucifer, dar i-am cerut doar sa nu mai puna intrebari, atat, singura mea dorinta...
Lucifer?
Dorinta ta e practic anularea unui drept al lui, cel de a pune intrebari pe acest site, ceea ce este perfect "legal". Daca acele intrebari(sau raspunsuri) contin cuvinte obscene adresate tie, il poti raporta. Altceva n-ai ce face
Nu crezi ca au prea multe drepturi persoanele ca el?
Posibil
As zice mai degraba ca aici e vorba doar de prostie, dar nu ma bag fiindca nu-l cunosc pe tip.
Daca ar citi asta, te-ar lua la injuraturi si nu te-ar ierta niciodata
Nici macar nu-l "cunosc"
De ce nu-i dai ignore daca te deranjeaza?
Mi-a dat el mie
Deci ai scapat de el
Intrebarile le pune in continuare...
Asta e...le ignori
Categoria m-a greșit pe mine.
Vreau să mori.
Eu voi muri doar daca nimeni nu va mai crede in Mine (craft).
ai grijă cum vorbești că de nu te pun să sapi după petrol.
Mai ușor, mă, că îți iei bătaie.
Acum serios, este pacat sa iti bati joc sau sa faci glume pe seama lui Iisus, Dumnezeu, Biserica si alte lucruri sfinte.
ok, mersi, am să încerc să fiu un creștin mai bun de acum înainte.
Fara glume acum, vorbesc serios
eu sunt ateu, frate.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: