Eu nu cum am spus si am sa mai spun, daca ar fi sa se urce in varful celei mai mari cladiri din lume, in timp ce fanele lui ar zice " nuuu ca te iubeeessscc(( " eu mi'as lua frumos un scaun, seminte, cola, floricele, si de ce nu casetofonu cu manele si as zice " bai tupeu mah, nu te tine, sa mori tu daca sari si te tine sa sari " so.)))
Eu il apar! Pentru ca eu am un suflet pur si iubesc animalele, mi-e mila de ele, mai ales cand le vad suferind in halul asta...
Uite, intr`adevar Baby e cea mai proasta melodie din afara Europa din ultimii ani. Zic asta pentru ca Romania scoate in fiecare zi cate o manea care e de 1000000 de ori mai rea decat Baby (parerea mea). Acum, revenind la justin, el pare un tip de treaba, dragut, romantic, foarte dulce doar ca melodiile lui nu au prins decat la "Fetitele" care se indragostesc de el si apoi ii amentinta potentiala iubita. Se exagereaza cu el, dar nu e un baiat rau. Parerea mea personala este ca el vroia sa faca rap sau hip-hop dar nu l-a lasat casa de discuri. Am inteles ca la sfarsitul anului va scoate un nou album mult mai diferit decat celelalte si poate va castiga mai multi fani adevarati. In concluzie, trebuie sa se maturizeze. Ati vazut ca o data cu that should be me (mi se pare o melodie draguta) nu a mai avut prea multe vizualizari deoarece acele "fetite" nu inteleg mesajul. Dar nici nu trebuie sa spui "il urasc", pur si simplu nu iti place muzica lui si toata atentia care i se acorda.
Mare mai e invidia in ziua de azi.Nu-l asculta daca nu-ti place si gata ce va tot legati de el? De manelisti nu am auzit sa se lege nimeni desi e cea mai proasta muzica.Mai terminati.Invidiosilor
Nici nu stii cata dreptate aiiii...
Cine il apara? Vreo 20.000.000 de fanee! Da... Il apar! Care e problema? Il apar deoarece este un baiat talentatt, frumos, dragut, adorabil etc!
Daca nu era talentat numai avea succes! Si numai era nr 1 in topuri! Voi credetii ca toata lumea e prosta voi suntetii desteptii? Daca nu avea talent nu mai era bagat in seama! Uita toata lumea de el! Deci terminatii cu invidia! Da, are succes datorita talentului si datorita aspectului fizic! Si ce? Ce va doare pe voi?
Si pana la urma ce avetii cu el? Nu va facut nimic!
Dar ce aveti cu el? Eu unul stiu doar ca e un pusti ce canta, insa n-am nimic cu el.Nu-ti place nu-l asculti, nu trebuie sa fie totul pe lumea asta pe placul vostru...ciudatilor.
Da,recunosc ca avea voce dde fetita.repet Avea. acum nu mai are si canda ff frumos ascultati melodia how to love sau come home to me. o sa vedeti. si in plus eu il apar. i-ai dat funda unei pitipoance o manelista
Eu unul nu inteleg de ce lumea il critica asa.O fi avand si defecte (nimeni nu e perfect), dar sa stiti ca eu cred ca voi sunteti invidiosi.Are un talent dat de la bunul Dumnezeu, a muncit si a ajuns cineva nu ca voi stati toata ziua (leneviti), ceretzi bani de la parintzi si criticatzi oameni.»»»» ﺎ٥√ﻉ :X ««««
Sunt de acord cu Roxana90roxana, as face si eu ca ea. Sa ma p.is Gayster Biberon, MUI.EEE
DaciaRomania întreabă: