anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi amintesc ca eram la Cavnic iarna trecuta in excursie cu colegii. Dupa o zi intreaga de dat cu placa pe partie si dupa numeroase cazaturi in fund, in cap si in orice alta parte a corpului, urma sa petrecep prima noapte la internatul unde eram cazati. (am zis bine petrecem). Dupa vreo 4 sticle de vodka si cateva beri incepeam sa ne facem de cap. Pe la 3 noaptea vine dom' diriginte nervos si ametit de la alcool, lipsa de somn si de sex pentru ca minunata lui sotie plecase dupa 2 ore petrecute cu noi pentru ca saraca de ea era traumatizata. Asa cum spuneam, ametit de la alcool, somn si lipsa de sex, ne inchide pe toti in camere. Toate bune si frumoase dar pe la 5, 6 dimineata de la atata "suc si ceai" nu mai puteam sa ne tinem si cred ca daca ne-ar fi deschis cineva usa atunci, ne-am fi batut pe viata si pe moarte pentru un loc pe WC. Dar din "fericire" dom' diriginte dormea dus. Imi amintesc ca am umplut vreo 3 sticle si am "udat" vreo 4 flori. La un moment dat, cel mai destept dintre noi a venit cu o idee stralucita: sa ne facem treburile pe geamul din camera de la etajul 6. Cum dedesubtul geamului era trotualul, nu ne-am mai uitat cine vine si cine nu. Soarta facu ca atunci sa treaca o batrana cu nepotu intr-un carucior la plimbare si in momentul urmator scumpul sau nepot avea sa faca o minunata baiţa. Sa fim seriosi : Ce batrana bolnava isi plimba nepotu' la 6 dimineata? In urmatoarele ore aveam sa asistam la un spectacol minunat, cu politia. La insistentele batranei vine saracu' om cu fiola, bineinteles, de la fete, la ingrijitor, diriginte, paznic toti erau "coma si muci". Apoi politistul a avut proasta idee sa exclame nervos : "e cineva treaz in cladirea asta?" si evident raspunsul veni din spate si a fost pe masura intrebari: "Da, mama ta!" laughing Cam atat cu excursia. Multa bafta!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AtsukoKure a răspuns:

Ahahah laughing
Deci noi am facut excursie cu mai multe clase si mnah era unu mai fraier de la noi din clasa pe care la chemat niste baieti mai populari cu ei in camera. Si unul dintre baieti aia s-a pisat pe perna lui laughing M-am pisat pe mine de ras cand am aflat ziua urmatoare

| ℓανιηια a răspuns:

Mi-ai facut ziua mai frumoasa! laughing