Cu o fata. Dar mai sunt, daca e sa te iei dupa statistica, vreo alte 2-3 milioane de fatuci numai la noi la romani. Acum, cu multe nu e cazul sa intri in vreo discutie, fie ca sunt prea departe, fie ca nu iti plac, fie ca nu va potriviti, fie ca... etc etc. Dar cu siguranta ramin destule care abia ar astepta sa vorbeasca cu tine, si cu care sa poti avea o relatie frumusica. Nu descuraja, ci fi doar deschis pentru relatie. Si cand Ea va aparea, nu iti va parea rau .
Https://www.youtube.com/watch?v=qnSnEgtP6DM
nu stiu cristi, fetele care imi plac sunt frumoase si nu ma plac
Pai esti cam cum eram eu, nu eram pretentios la fete, dar toate care ma placeau erau departe de a fi frumoase, sau de care imi placea, erau frumoase desigur, dar ele nu ma placeau. Asa am tinut-o pana la 37 de ani, cand mi-am gasit sotia. O singura fata a fost care sa ma placa pana atunci, dar am avut probleme extremd e serioase cu sanatatea, incit nu putea fi vorba de o relatie sanatoasa daca as fi acceptat sa fim impreuna. Bunica mea avea o vorba, pe care cand o auzeam imi amaram sufletul si mai mult: "Orice sac isi are petecul", si eu completam: "Dar petecul meu unde e?"
Nu puteam fi cu acea fata, mai apoi mi-am revenit si am dat, pe netul asta (pe care am dat si de tine ), de nevasta-mea.
Eu ma cam mir ca cineva poate fi singur fara sa vrea cand are contact cu cea mai mare parte din lume doa rprin intermediul monitorului si a tastaturii. Din doua clickuri poti intra in discutie cu oricine vrei, si poti vedea/cunoaste mult mai multe persoane decat in viata reala. Accesul la iformatie face si ca accesul la relatii sa fie mai facil, sau cel putina sa ar trebui sa fie. Cind eram tinar, eram mult mai limitati. Am suferit de singuratate de Sarbatori la 19 ani, mi-am dat adresa la o revista pentru a fi cautat, si peste 40 de persoane m-au cautat. Asteptam cu emotie orice scrisoare, pe unii i-am si cunoscut mai apoi, insa e ceva sa scrii azi, si sa astepti raspunsul abia peste o saptamana. Azi trimiti un mesaj pe FB sau mail, si deseara primesti deja raspuns. Miine e prea tirziu, de e vreo fata, se poate sa ti-o fi suflat altul.
Vom fierbe noi pe alti, regina mea, pacatosi care au pacatuit
Crezi ca corespunzi cerintelor?
E o fata pe TPU care ma uraste foarte mult dar ma si iubeste e depresiva de fel, crezi ca va accepta rolul de amanta? ca de iubita nu vrea?
Vrei sa fi regina mea pe vecie?
Nu,am zis doar ca am calitatile necesare unei regine a iadului.
Tu chiar nu ma iubesti honey?
Nu,dar te accept prin preajma mea!
In patul tau nu?
Doar daca esti masochist.
Pentru tine sunt si asta
Ma rautate, te astept sa te prajesc in iad pe vecie
Însuși*
Ai dreptate
https://diacritica.wordpress.com/tag/insusi-sau-insasi/
RoscovanaSexy întreabă:
Julyly2089 întreabă: