| PedoBarbie a întrebat:

Îmi dai un pupic?

Răspuns Câştigător
| Peaches a răspuns:

:*

33 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cere-i lui ingerinfrant. Aia ar pupa pe oricine (şi cică sexul e scârbos...).

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Buna!
Credeam ca poate te-ai mai schimbat/maturizat, insa constat ca nu se poate ajunge la niciun rezultat!
Draga mea, daca tot nu incapi de mine pe acest site, spune-mi sa stiu si eu, poate gasim o solutie,facem cumva sa nu te mai deranjez!
Te rog frumos sa te abtii in a ma mai jignii pe oriunde apuci,atata timp cat eu te respect (virtual), am aceeasi pretentie din partea ta, CLAR?!
In caz contrar, voi lua masuri impotriva ta, desi nu sunt in masura, nu-mi sta in fire asa ceva, dar o voi face daca e nevoie, sa stii!
O seara buna!

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot o înţepată fără simţul umorului ai rămas?

De ce, te simţi jignită? E ceva neadevărat în ceea ce am afirmat? Învaţă şi tu să guşti o ironie! Iar din moment ce îi etichetezi drept scârboşi şi deviaţi sexual pe toţi cei care trec în patul lor de poziţia misionarului, nu te aştepta să nu ţi se întoarcă uneori şi să fii simpatizată. Te faci de râs şi eşti luată în râs, pentru că meriţi.
Iar acum pa şi nu mă pupa, n-am nevoie de herpes!

Buna!
Care-i problema ta?
Lamureste-ma odata, fata!
Salut cum vreau la inceput, la sfarsit.
Nu inteleg ce te roade pe tine atat ce fac eu!
Cred ca din lipsa de ocupatie/plictiseala probabil!
Invata si tu SA AI RESPECT intai de toate, pe urma mai stam de vorba!
Iar acum pa!

Buna!
Si ce legatura are sexul cu pupicul, ma rog frumos?
Fa-ma sa inteleg, sa nu mor proasta, totusi!
Cica la tine: "Cere-i lui ingerinfrant. Aia ar pupa pe oricine (şi cică sexul e scârbos...)."

Învaţă să câştigi respect, nu să-l cerşeşti! O să ţi-l ofer când şi dacă o să-l meriţi şi când o să-l oferi şi tu la rândul tău, în loc de generalizări şi insulte gratuite (ştii tu, reacţiile tale de frustrată sexual, care nu îşi poate vedea de patul ei, cu "vai, ce scârbos, scârboşilor!"; să te lingi cu toată lumea nu e scârbos?).

Ce faci, dragă, îmi vii cu jigniri şi rămas-bun-uri în privat http://i.imgur.com/nZA3GY3.png ca apoi să-mi mai dai două replay-uri în care să te victimizezi, să-mi cerşeşti respect şi să te faci că plouă? :))

| Fatamuntilor a răspuns (pentru NOname):

Urat cand se ajunge la asa ceva!sad

PS (si edit) fain avatar!

| NOname a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Ei, nu-i bai, e de o ipocrizie hilară - numai bună de Trivia/Amuzante - şi nici nu îmi încasasem porţia de înjurături pe ziua de azi - acu' m-am scos...şi hey, am scăpat nepupată!hee hee

Merci (edit).

| Musique a răspuns:

Nu în public.

| MaliciousDeath a răspuns:

Can I brush your hair, undress you everywhere?(゚ヮ゚)

| CannbalCorpse a răspuns:

Da-mi tu unu mic sub buric.

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea, eu dau pupici, dar va trebui sa muncesti pentru asta :10 raspunsuri date =un pupic.Te prinzi?

| PedoBarbie explică (pentru Fatamuntilor):

Adică? La ce să dau răspuns? La care întrebării? Fă-te înţeleasă.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru PedoBarbie):

La intrebarile de site, evident!

| PedoBarbie explică (pentru Fatamuntilor):

Aha. O să încerc să răspund. Eu de obiceu dau răspunsuri multe pe site.

| Dariusuu a răspuns:

Poftim :*, da mâine nu mai primeşti.

| PedoBarbie explică (pentru Dariusuu):

Vai! Mulţumesc. Ia şi tu unul :*.

| suităr a răspuns:

Nu.

| AirănMeidăn a răspuns:

Na, si cum ziceam, el mergea pe strada si dintr-o data a intalnit un unicorn, dar nu unul obisnuit, cum vezi pe toate strazile in ziua de azi.Era un unicorn aparte.

| Xtadelo a răspuns:

No

| PedoBarbie explică (pentru Xtadelo):

De ce nu?

| Xtadelo a răspuns (pentru PedoBarbie):

Nu pup necunoscutibatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, pe ombilic (burick).winking

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Ăăă...mascarpone.

| anonim_4396 a răspuns (pentru zurick):

Ma, asta imi aminteste de mine in ziua aia, cand eram in locul ala alaturi de oamenii aia, iar pe atunci eu eram omul ala care s-a urcat pe acoperisul de la cladirea aia si si-a bagat petarde aprinse in fund sa vada daca poate zbura dar intr-un final cade in bratele ei si mai apoi ea il arunca in foc. Surprinzator e ca el nu moare pentru ca focul razbunari ce ardea in inima lui era mai puternic decat focul in sine. Focul facuse sifilis cerebral iar ea a murit masturbandu-se cu un cutit iar el s-a bagat pe aici sa-ti scrie asta tie.
Dar serios acum: Ma mai folosesti pe post de momeala de soareci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imediat, doar să-mi pun cizmele alea bune, cu bombeu din fier forjat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inchide ochii si dupa aia.

http://www.youtube.com/watch?v=VUOIYHyLAiY

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau, odata ce nu ai specificat unde.Pe o braz cu cea mai mare placere si respect.pe buze...un pic mai incolo. La loc ascuns.

| MiruD a răspuns:

:*

| m1dn1gh7 a răspuns:

Maybe.

| FrateleAndrei a răspuns:

Da

Întrebări similare