Pai, te poti uita la Naruto, la Black Rock Shooter sau chiar la One Piece. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Http://myanimelist.net/animelist/Vyo-chan
Asta e lista mea.
Dai clik pe anime şi îţi dă toate dateliile (producători, genuri, descriere, tot).
Dar dacă vrei să ştii direct de la mine, nu mă deranjează dacă întrebi.
Hey chiar mă bucur că ai întrebat.Din câte am văzut eu mi-au plăcut cel mai mult
-Another
-Bleach(recomand Bleach e cel mai tare, e recomandat de mine, Miku-chan și Ashadow)
-Chuunibyou Demo Ko Ga Shitai(e recomandat de Miku)
-Naruto, Naruto Shippuden
-Soul Eater
-Vampire Knight
După mine astea au fost cele mai tari
Dacă mai vrei anime-uri întreab-o pe Miku că le știe pe cele mai frumoase
Pai suunt multe:
-Vampire Knight(2 sezoane)
-Another
-Mirai Nikki
-Kuroshitsuji
-Uta no prince-sama(2 sezoane. sezonul 2 inca nu este complet)
-Yamato Nadeshiko Shichi Henge(inca nu este subtitrat tot anime-ul in romana)
-Sukitte ii na eu
-Nyan Koi
-Lovely Complex
-Tonairi no Kaibutsu-kun
-Fruits Basket
-Inukami!
-Tonagura
-Toradora.
Suuunt multe anime-uri. Eu le-am vizionat pe cele din lista si mi-au placut mult. Bafta la vizionat anime!
Da, şi mie. Aş putea spune că sunt cele la care mă uit cel mai des.
Pai plefelatele mele sut:
1.Violetta
-Paliu cu viata
(punctulet)Suliman magnificul
J ma gandeam sa intep j Hana Montana ca am auzit k-i fain rau, jmecherie mare ce sa mai...
Te supara faptul ca te-au botezat crestineste? De ce nu te duci la pagani sa te boteze cu zeita Diana si ceilalti zei pagani! Voi ateii se vede ca nu-l aveti pe Dumnezeu in suflet.Stiti doar sa va luat de altii care nu v-au facut nimic si sa va plangeti.Nu-ti place, te botezi la altii. Daca esti botezata nu inseamna ca trebuie sa fii si crestina, draga.
Sunt si multe filme anime foarte frumoase, ex: Spirited Away, My neighbour Totoro, Wolf Children: Ame & Yuki (are subtitrari doar in engleza)
Issei13 întreabă:
DaciaRomania întreabă: