Hai ca iti explic eu:
1. AnimeDaisuki este un el si a apărut din Aprilie pe TPU.
2. Din cauza ta, Tudorel vrea sa se sinucidă.
3. Bestia a apărut de curând pe aici, si deja l-am corupt.
4. Ar trebui sa facem o închisoare TPU si sa ne bagati pe toti 3 după grati, mai ales pe criminalul de AnimeDaisuki.
5. Am ajuns deja subiect de discutie? Ce am făcut? (noi)
1. Ma bucur de venirea ta... sau de existenta ta!
2. Pai, imi pare rau pentru el, a fost un om minunat... cred?
3. Lasa ca este destul loc pentru toti
4. Este deja facuta inchisoarea, doar ca nu avem paznic.
5. Serios? Ce ati facut? T/A este infectat cu voi si intrebarile voastre de la o vreme . Nu te-am vazut in viata mea pe T/A si sunt de un an aici ( am mai avut conturi de plictisileala).
Si ce problema ai tu cu noi ca punem întrebări, daca te simti in minoritate, pune si tu, avem destul spatiu. Omul face ce vrea. LIBERTATE! Noi suntem criminalii evadati de la închisoarea voastră fără paznic.
Hoo, ca glumeam! Ce naiba ... pune ce intrebari vrei tu, eu ma miram doar ca pe tine chiar nu te stiu pe site-ul asta, dar uite ca nu ii cunosc pe toti astia mai populari pe T/A. Sper ca nu ai luat-o in serios :/, doar e T/A pana la urma, locul unde pui cele mai retardate si perverse intrebari si ti se raspunde cu aceeasi moneda. Si eu puneam intrebari retardate si fara sens, dar nu ma suparam cand cineva spunea asta. Toti punem .
Normal ca nu o iau in serios, stiu ca aici glumim, chiar daca m-ar injura cineva, tot nu m-as supara. Aici suntem prieteni de cearta, nebunie si tâmpenii. Cum sa mă supăr eu
Serios ca m-ai speriat , vezi ca eu am cu inima .
Ti-am spus ca sunt un criminal...
Si de aceea trebuie sa gasim paznicul ala cat mai repede...
Crezi ca mă gaseste? Sunt expert in chestii d'astea.
Am dat de naiba :/.
"Tare criminal,
Cutitu-n buzunar
Cine mă enervează la gat ii fac fermoar"
Impresionant! Esti si poet.
Rapp, frate, rapp!
Ooo, tu asculti Rapp , misto.
Mai mult rock, dar merge si rapp.
Rock ascult si eu.
Ce trupa? The Gazette cumva?
Am ajuns la trupa evanescence si imi place.
Nu am auzit de ea, dar o s-o caut.
Cine este doreal? suna a sampon, dar oare miroase ca unul?
http://i.imgur.com/n1TPgx1.gif
Sunt o fantoma si te voi bantui! (daca vrei sa te bantui VIP, tot ce trebuie sa faci e sa cumperi un bilet) Nu uita! daca vei cumpara 2 bilete, iti voi da unul gratis pentru tine si familionul tau.
*Oferta valabila pana in 12.12. 2012
Julyly2089 întreabă: