Păi nu prea am înţeles ce se întâmpla pe acolo, ştiu că erau două fete care s-au întâlnit şi... um... chiar nu ştiu bine. Mai era un fel de lume în care erau mai multe fete care se luptau între ele cu diferite puteri şi asta afecta ceea ce se întâmpla în lumea reală între aceleaşi fete.
Dar ştiu că openingul este cântat de Miku, iar Black Rock Shooter este o versiune de-a lui Miku. Nu e foarte interesant, dar merită, zic eu. A fost drăguţ.
Da.
Păi nu prea am înţeles ce se întâmpla pe acolo, ştiu că erau două fete care s-au întâlnit şi... um... chiar nu ştiu bine. Mai era un fel de lume în care erau mai multe fete care se luptau între ele cu diferite puteri şi asta afecta ceea ce se întâmpla în lumea reală între aceleaşi fete.
Dar ştiu că openingul este cântat de Miku, iar Black Rock Shooter este o versiune de-a lui Miku. Nu e foarte interesant, dar merită, zic eu. A fost drăguţ.
Multumesc,nu am observat.
*face palm*
Ai noroc ca te cunosc...
Te-ai obisnuit sa pui intrebarile pe T/A, huh?
Ai auzit de sarcasm?
Apai daca traiesc intr-o cutie plouata din JocuriPC/Online...
Joci ceva jocuri de strategie?
Am jucat pe la vreo 11-12 ani Crusader (1). Ala imi place cel mai mult. E cea mai calumea strategie. A da, si am mai jucat inca o strategie, nu mai stiu cum o cheama, off, ma rog, puteai sa evoluezi oamenii, sa te lupti cu alte persoane online, dar fuq, am uitat cum se numeste, dar oricum foarte misto si strategia aia, daca imi amintesc iti spun.
Eu joc Supremacy 1914.Ma crezi daca iti spun ca am cucerit toata Europa cu Romania?
Misto.
Iti faci si tu cont pe supremacy 1914?
Nu, ca nu ma mai pasioneaza strategiile.
Ce pacat...
ShikeSeppun întreabă:
Julyly2089 întreabă: