| gabitzuuu11 a întrebat:

Imi spuneti si mie niste bancuri din astea misto.

Răspuns Câştigător
| eutunoilafilm a răspuns:

Intr-un magazin intra un negru cu un papagal imens, colorat viu, pe umar. Vanzatoarea exclama uimita:
- Vai, ce frumos este! De unde il ai?
- Din Africa, raspunde repede papagalul.

Logica feminină:
- Nu e online, e cu nenorocita aia!
- E online, vorbește cu nenorocita aia!

Un puşti vine revoltat de la şcoală şi îi spune tatălui său că acolo îl pun să înveţe numai inutilităţi. Tatăl îl întreabă uimit:
- Cum adică?
- Păi, la istorie ne pune să memorăm nişte ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cică sînt importanţi!
- Altceva…
- Păi, la geografie tot aşa, trebuie să reţinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpaţii „Scurburii", Strâmtoarea „Fosfor" şi Dardanele, de parcă mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Dacă mă întreabă careva, merg repede la un Internet-Café, dau search cu Google şi aflu… simplu, nu?
- Da, fiule, da’ să zicem că ieşi şi tu cu o fată, şi cum vă ţineţi voi aşa, de mână, ea te întreabă ce înălţime are vârful Chomolungma?
- Nu-i problemă! Merg repede la un Internet-Café, că-i deschis non-stop, dau search cu Google, aflu şi mă întorc să-i spun…
- Da, da’ până te întorci tu să-i spui că are 8. 848 m, s-ar putea să o găseşti ocupată!
- Cu cine?
- Păi, tot cu un prost aşa ca tine, da’ care are laptop!

Sper ca-ti plac.

10 răspunsuri:
| Digital112 a răspuns:

Asta e d'ala de crede ca la t/a se zic bancuri...

| gabitzuuu11 explică (pentru Digital112):

Si ce propui? Daca aici vreau sa pun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le gasesti pe bancuri.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista Google! Rapidistule

| gabitzuuu11 explică (pentru anonim_4396):

Ba doamna copac am crezut ca stiti si voi unele mai haioase nu din astea care sunt naspa!

| gabitzuuu11 explică:

Ba prostu p*** eu nu te-am injurat pe tine si daca ai rasp doar ca sa ma enervezi mai bine taci ca nu sti cu cine vb. ok?

| ɔɐıɔ a răspuns (pentru gabitzuuu11):

Cu cine pla calului vorbeste? cu o tenie care acum se inmulteste? Fii atent cum faci:
Mergi acasa, mergi la mata, si o intrebi daca poate merge in vaginu' ei.

| gabitzuuu11 explică:

Taci ma draeaq si tu du-te si ia-ti o bere si vars-o in c*r la tine ok?

| gabitzuuu11 explică:

Si ce propui?

Întrebări similare