| 1234dany5 a întrebat:

Imi spuneti si mie niste bancuri tongue? cele mai haioase funda (nu luate depe iternet ok?)winking.

Răspuns Câştigător
| YourDreamGirl a răspuns:

O scrisoare de la mama, blondă, pentru fiica, blondă: "Bună ziua draga mea fiică. Dacă ai primit această scrisoare, înseamnă că, ea a ajuns la tine, dacă nu ai primit-o, dă-mi de știre și eu voi mai scrie una. Eu scriu încet, deoarece știu că tu, citești nu prea repede. Timpul la noi e frumos, săptămâna trecută a plouat doar de două ori, la începutul săptămânii 3 zile și la sfârșitul săptămânii încă 4. Apropo, în legătură cu paltonul ce ai zis să ți-l trimit. Unchiul Vasile a spus că, deoarece nasturii din metal sunt prea grei, o să trebuiască să plătesc mai mult la poștă, așa că, eu am rupt nasturii și i-am pus în buzunarul drept, ai să-i coși tu la loc. Tatăl tău, a găsit un nou loc de muncă, acum sub el se află 500 de oameni, el e șef cosaș la cimitir. Sora ta s-a măritat și acum așteaptă un copil, dar deoarece nu știm dacă va fi fată sau băiat, încă nu știu dacă vei deveni mătușă sau unchi. Mi-a spus că, dacă va fi fată o va numi ca pe mine, deși îmi pare straniu să-și numească copilul "Mama". Fratele tău, a avut nu demult o perepeție, a închis mașina și a uitat cheile înăuntru. A fost nevoit să meargă 10 km până acasă să ia cheile de rezervă și să ne elibereze pe toți din mașină. Dacă ai să o întâlnești pe verișoara ta Lilia, transmite-i salutări, dacă nu ai s-o întâlnești, atunci nu-i spune nimic." Mama ta.
P.S. Am vrut să pun și niște bani, dar am încleiat deja plicul.

| 1234dany5 explică (pentru YourDreamGirl):

laughing)) rolling on the floor foarte taree! sincer celelalalte n-au avut pic de haz! ai luat-o de pe net? sa stiu daca iti dau funda ca e super haioasa!

| YourDreamGirl a răspuns (pentru 1234dany5):

Nu de pe net, am compuso cu cea mai buna prietena a mea

19 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Bancuri cu limba scoasă?
Tssa, deja m-am gândit la ce nu trebuie.

| Speed99 a răspuns:

For ***'s sake, toate bancurile sunt pe internet. *facepalm*

| anonim_4396 a răspuns (pentru Speed99):

Bă jeane, dar de când îţi permiţi tu mă să baţi lumea de pe stradă? Hai vino şi dovedeşte-mi cât de tare eşti în chiloţi şi mai vorbim.
*frustraded mode off*

| Seducatorul a răspuns:

Te asigur ca toate bancurile care vor fi postate sunt copiate de pe internetlaughing

| 1234dany5 explică (pentru Seducatorul):

Trebuia sa rad! o.O. laughing

| 1234dany5 explică (pentru 1234dany5):

?

| Seducatorul a răspuns (pentru 1234dany5):

Trebuia sa plangi laughing

Poate sa fie depe internet! ca eu oricum verific si nu dau funda celui care a luat depe net! (adica depe google tongue. ).winking nu trebuia sa-mi zici!winking

De prostia ce ai scris chiar ca-i venea sa plang! laughing

| Seducatorul a răspuns (pentru 1234dany5):

Oricum toate sunt de pe net, ca doar nu avem scriitori de bancuri pe aici care sa inventeze bancuri din mintea lor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Itic in vizeta la vecinasu strul; vecine da ce blana de urs frumoasa.l-ai omorat tu? da.cu pusca.de cate ori ai tras? de 10 ori.dar nu are nici o gaura? pai nu l-am nimerit.a murit de ras.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nea marin la vanatoare, trebuia sa anunte vanatorii pe unde vine ursul; ursul in loc sa vina din fata, a venit din spate; ma fratilor; ursul a racnit si s-a ridicat in doua labe, iar eu am racnit si am cazut in patru.am urcat intr-un brad, de sa-u chinuit doua saptamani aia de la spital sa ma curete de ace.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doi oameni intr-un lift.La un moment dat unul trage o besina:
-Ma ai tras un vant?
-Normal! Doar nu crezi ca put asa tot timpu! laughing laughing

E de pe net-normal dar unora li se intampla chestii de astea tot timpu laughing laughing laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei bancuri du-te la www.Google.ro

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Ce e negru si bate in geam?

UN BEBELUS IN CUPTORUL CU MICROUNDE!

| YourDreamGirl a răspuns:

Tu ai a doua jumatate?
nu wai ca mama mo facut intreaga!