Intrebare: Care este cea mai adevarata definitie a globalizarii?
Raspuns: Moartea printesei Diana!
Intrebare:Cum asa?
Raspuns:O printesa engleza cu un amant egiptean are un accident intr-un tunel francez... ...intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian, imbatat cu wiskey scotian, urmarita fiind de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene. Si chestia asta iti este trimisa de un ardelean, iar tu o citesti pe un monitor corean, asamblat de muncitori din Bangladesh intr-o fabrica din Singapore, transportat cu vapoare de indieni si descarcat de sicilieni, transportat din nou in camioane conduse de soferi turci si in final vanduta tie de evrei destepti.
Alinuta cu fratele ei se joaca cu pusca de vanatoare a bunicului.
Fratele Alinutei se uita pe teava si ea din greseala apasa pe tragaci. Cand isi revine din soc spune:
-Hai nu te mai uita cu ochii asa holbati! Si eu m-am speriat!
Doi aurolaci arunca un prot de la balcon. Acesta cade si moare. Primul aurolac ii spune celuilalt:
-Ti-am spus eu ca e preot da tu batman batman
Bula arunca ceasul pe geam.
Maicasa: Bula de ce ai aruncat ceasul pe geam?
Bula: Sa vad cum zboara timpul!
Un om avea un cal si calul nu avea nimic impotriva. Ia de aici un banc: http://director-articole.net/arta-divertisment/bancuri/bancuri-rada/
Un trabant pe autostrada, la un mooment dat face pana.asta nu avea ce sa faca decat sa roge pe cineva sa il tracteze pana in oras. trece primul' un lamborghini, asta face cu mana, se opreste soferul cu lamborghini. vorbesc ei ce vorbesc si accepta sa il tracteze.incep ei sa mearga si vine un ferarri langa lamborghini...ambaleaza ei ce ambaleaza, se iau la intrecere, incepe... 100km/h. 200, 300 si ala cu trabantu din spate claxona ca nebunu sa opreasca.intr'un final ajunge in oras si la televizor stire de ultima ora "SENZATIONAL! In timp ce un lamborghini si un ferarri se intreceau pe autostrada, un trabant din spate ii faca loc sa treaca".
"-Ma, Ioane, spune drept, pe cine ai mai avut inaintea mea?
- Pe Florica.
- Numai pe ea?
- Pe Veta, Maricica, Rozi… bla bla bla.
- Sa stii ca sunt geloasa.
- Lasa, mai bine ai fi multumita ca te-ai calificat in finala!"
Un jurnalist întreaba directorul unei case de nebuni:
- Care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav?
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Îi cerem pacientului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zâmbind, spune:
- Orice om normal ar lua cana.
- Nu, un om normal ar scoate dopul de la cada...
Deviza moldoveanului: "Viaţa-i scurtă. Dacă tot n-o putem lungi, hai să o facem lată!"
Ce primeşti la un restaurant moldovenesc dacă ceri creier pane? Mimorie di porc prăjită!
Cum recunoşti ginerele la moldoveni? E cel care are adidaşii cei mai noi.
De ce este o moldoveancă virgină la 12 ani? Fiindcă fuge prin casă mai repede decît tatăl şi fratele ei...
O blonda intra intr-o farmacie si intreaba:
-Aveti ochelari?
-Pentru soare?
-Nu nu nu, pentru mine!
Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis:
- Iubito, daca arata ca tine, o sa fie magnific.
La care ea mi-a raspuns:
- Daca arata ca tine, o sa fie miracol.
Julyly2089 întreabă: