Poi depinde de calitate Daca e de nota 10, vreo 1 milion de dolari, daca e de 9, vreo 5 sute de mii de dolari, daca e de 8, 250 de mii de dolari, daca e de 7 vreo 125 de mii de dolari, si tot asa Se gasesc pe strada, dar alea de 10, FOARTE RAR! Aproape niciodata Am intalnit numai una de 10 in viata mea...
Ce întrebare.
Sunt mai mică ca tine şi totuşi cred că poţi înţelege ceva de la mine. Îţi fac o clasificare pe care cu toţi o cunoaştem, din păcate, construită din tot ce am auzit şi am văzut că se promovează în ziua de azi în jurul nostru şi sper că vei înţelege mesajul. Sunt mai multe tipuri de femei depinde ce vrei:
1. ţigănci, pe care poţi să le cumperi de la părinţi, cu vârste de la 12 ani în sus, la care trebuie să le asiguri fuste lungi şi ghiuluri de aur etc.( mă abţin să zic mai mult)
2. femei de moravuri usoare care le găseşti până şi în anunţurile din raid şi plăteşti în funcţie de cât ai chef tu să le ţi cu tine ( deşi nu cred că te înjoseşti atât, mi se pare sub demnitatea oricui să apeleze la aşa ceva)
3. femei care sunt mereu nemulţumite şi orice iai lua vrea din ce în ce mai mult şi te foloseşte ( nu merită să te complici cu aşa ceva, e inutil)
4. femei care dacă le iei tot ce vor te vrăjesc cu aiureli că îi pasă de tine şi le doare în cot de fapt ( uni se mulţumesc cu asta dar niciodată nu voi înţelege de ce)
5. femei care îti dau ocazia să le impresionezi prin felul de a fii iar dacă ştii cum să te comporţi poţi să le ai cu tine şi fără sa le,, cumperi'' sau a avea bmv sau vila cum zic ceilalţi
Nu totul se rezumă la bani, e adevărat avem nevoie de ei pentru o viaţă decentă dar dacă vrei să atragi o persoană doar cu bani, atunci ea va considera că doar asta poţi să îi oferi şi va sta cu tine doar de asta iar când vei ramâne fără bani va pleaca la altcineva. Nu ştiu de ce unele se vând asa usor, doar pentru bani şi alţi îşi cumpară partenerele oferindule numai lucruri materiale ca să le cucerească. mi se pare prostesc, parcă scopul era să fim fericiţi şi să ne bucurăm de persoana de lângă noi fără materialism nu să ne batem joc unul de altul.
Concluzia: O femeie cu minţile în cap nu se va lăsa niciodată cumpărată, nu căuta să cumperi o femeie pentru că, cum o cumperi tu aşa o cumpără şi altul şi mai repede decât crezi tot singur rămâi. Caută o fată cu cap!
Meriti funda, daca era la dragoste si sex tio dateam ai dreptate, dar e trivia si amuzant
Tu nu intelegi ca femeile nu se cumpara cu bani? Ele se cumpara cu o ciocolata.
Ce ghinion chiar cand vream sa ma insor si eu
Pai,nu stiu, dar cred ca asta funcioneaza:cumperi o gogoasa, la miezul noptii o imparti pentru toti tantarii, apoi spui ''Gogoasa'' sau''nu sunt frumos''iar dupa va aparea lumina din tavan si te va ridica catre o femeie.
Venerabilul întreabă: