Pareti frumoase, aproape culte. Atat de proaste si din ce in ce mai multe!
Sa taci cand vorbesc eu! nu-mi place sa minti atata timp cat mint si eu, nu suport sa imi spui [pa] nu uita! asta e replica mea!
Eram copii, era frumos! era cantr`o poveste! era atunci, era si-a fost! era si nu mai este
Tu nu ma crezi cat te iubesc! si nici nu`ti pasa cat ma doare, indiferenta ti`o citesc.Pe fata ta nepasatoare
Sa nu versi lacrimi de invins,cand esti in pragul tineretii! pastreaza`le! ai mult de plans, pe drumul nesfarsit al vietii
Pentru cine m`a acuzat c`as fi uitat de unde am plecat! Ma faci sa rad Niciodata n`ai stiut de unde am inceput [-x
Lasa ploaia sa vina,sa treaca,lasa cerul sa cada! Sfintii sa vada ca oamenii plang cateodata
E de ajuns sa am incredere in mine, in ce pot sa fac sa fie bine, poate intr-o zi.iti vei amintii c`am avut odata grija de tine!
Faima existentei umane nu consta in a traii! ci in a stii oentru ce traiesti!
fiecare devine eroul propiei sale vieti
Rade atata timp cat respiri si iubeste atata timp cat traiesti!
Intamplator oricine poate iubii
Te iubesc! Dar las`ca-mi trece
Sper sa iti placa :*
" Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape… "Se prelinge o lacrima din ochi … si nu inteleg ce e cu mine … stiu doar ca mi-e tare dor de tine …Pentru fiecare 60 de sec. in care stai suparat, pierzi un minut din viata frumoasa pe care nimeni nu ti-o poate da inapoi… asa ca invata si tu sa fii fericit si sa zambesti! "# Da… cautarea ta s-a terminat.
# Tatal tau este terorist, pentru ca tu esti o bomba…
# Cred ca am probleme cu ochii, nu`i pot dezlipi de tine…
# Ai o harta? Ca m`am ratacit in ochii tai…
# Am atatea emotii in fata ta incat mi-am uitat replica de agatat…
# A iesit soarele sau doar ai zambit?
# Misto fusta. Pot sa ti`o iau eu?
# Te-am urmat pana acasa. O sa ma pastrezi?
# Nu sunt beat, ci doar m`ai ametit tu…
# Fii unica si diferita, spune DA!
adelutza29 întreabă:
DaciaRomania întreabă: