Pai... iti dau o pereche d colatni de lu pee wee din camleoni i-am gasit in platouri
si o guma mestecata cu aroma de chiftelutze mucegaite batem palma?
Daca vrei iti dau o batista de cand avea Jay-Z febra.si o pereche de adidasi gasiti in gunoiul Angelinei Jolie( sunt fara talpa dar se poarta) sau daca vrei iti aduc.sangele pe care Lady GaGa l-a folosit la VMA.Plus, daca batem palma iti iei ca bonus 3 palme peste fata cu toporul si un scarpinat pe spate cu drujba si fierastraul
Ce-mi dai tu sa ti-o iau? Hai ca e buna afacerea. Tu scapi de ea, eu ma aleg cu Id-urile la toate fetiscanele innebunite dupa Hannah.
Daca vrei, poti plati si in rate chiar nu ma deranjeaza
Batem palma?
Eu iti dau... 50 de bani plz da-mi-o mie...care e idul tau? negociem pe mess
Si ce tu vrei sa luam peruca ei? Mie nici nu imi place de ea!
E stupida si se prosteste plus ca uneori se imbraca... si zicea de lily intr-un episod ca cica nu a deschis in viata ei o revista de moda! Cred ca ea nu a deschis in viata ei o revista de moda.Are haine penibile. Am o prietena care si-ar da si viata pentru peruca aia. Si daca nu iti place de ce nu scapi de ea aruncand-o la cosul de gunoi sau oferind-o unei copile de 5 anisori fan dupa HANNAH MONTANA.
deci licitez pijamaua lui Bret Pitt, lenjeria lui Orlando Bloom si ca tot iti place Taylor Launter iti dau si tot turnuletul cu postere cu Taylor ( ce pot spune si eu sunt fan) si iti mai dau si capulvmpirului de Robert Patison si pe Kristen Stewart ti-o dau cadou impachetata frumos si cu fundita.
luiza10 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ingerashpierduth întreabă:
Julyly2089 întreabă: