Ar fi interesant sa fie in functie de fusul orar. Sa vedem cum mor mai intii japonezii, mai pai chinezii, dupa aceea arabii, si sa se bucure restul lumii de citeva ore lipsite cu siguranta de terorism, iar mai apoi noi, pregatiti fiind deja de citeva ore, si siguri pentru ca i-am vazut pe altii murind inaintea noastra, regretind imens ca nu suntem de prin America.
Dar stai linistit, eu de Revelion o sa petrec la fel ca in ceilalti ani. Si probabil ca si tu la fel.
Cand gasesti scapari de genul, chestii care nu se potrivesc...iti dai imediat seama ca totul e o facatura si ca suntem manipulati la greu.Deci da.
Neah, eu nu mor pe 21, am o punga de chipsuri pe care am dat un milion, d-aia mare si nu am timp pana pe 21 sa o mananc deci eu raman la locşorul meu.
Tu poti si ceilalti pteti sa n=muriti sau sa faceti ce va tai prin cap eu una pe 21 intru in vacanta.
Pe 23 luam.
Nu ma, pe 21!
Cine te-a mintit?
Toti ...toti m'au mintit.
Sti ca daca ai dreptate, pe tine te bat, nu?
Poţi începe să mă baţi.
Ne,lasa...dar daca e vreodata sa te impiedici, sau sa te lovesti, eu te-am injurat!
Am căzut de pe scaun. Mersi
Și ce să vezi, niște oameni din Statele Unite, i-au spus profesoarei copiilor lor, că vor să-și omoare copiii și apoi să se sinucidă și ei ca să scape de apocalipsă.
Știu... Câtă prostie...
Imi pare rau, eu nu pot veni la sfirsitul lumii.Am alte planuri.Sa-mi povestiti cum a fost.
Sigur, o sa stau in primul rand! Nu o sa pierd nici un detaliu.
Deci fi atent...tu o sa mori in functie de 3 lucruri:
1.notele)cele mai mici note pe care le ai=inca 7 ani de viata)
2.cati prieteni falsi ai(cu atat mai multi cu atat mai multi ani de trait)
3.in functie de firele din capul tau(daca sunt peste 10....bro mai ai de trait 1000000000000 de ani)
In primul rand nu murim in 21 decembrie, si in al doailea rand...tot nu murim.
Bro,uite-te la categorie.
E pusa la fun
Eu zic ca murim dupa procentul de inteligenta, uni au de gand sa se omoare inainte ca sa nu sufere atunci
Nu murim pe 21, luam vacanta
Si daca ar si sa murim, am muri cand o fii, cand ne vine ceasul. Si tu ai spus 21 decembrie, dar... In ce an? Ca asa pot si eu sa zic: Multi oameni o sa moara pe 21 decembrie.Dar asa nu inseamna ca o sa murim toti...
Si da, stiu ca ai pus intevarea asa, pentru amuzament
Murim cand incercam sa nu murim pentru ca nu murim cand nu incercam sa murim... practic murim daca murim incercand practic. intrebarea ta... ( ciudata) nu se potriveste cu raspunsul meu (aberant)
Julyly2089 întreabă: