| SergiuBoss11 a întrebat:

In aceasta seara este un moment istoric pentru umanitate! Oameni de rand,copii,infractori,useri de pe TPU adunati-va si sfintiti aceasta zi mirobolanta! Ma apuc sa invat pentru bac ca mai sunt cateva zile si nu stiu nimic.
Nu va faceti griji,ma voi moraliza citindu-va intrebarile si raspunsurile,mai ales pe cele ale lui Mieeez!
Stiu ca stati cu sufletul la gura si sunteti ingrijorati pentru mine,atat de ingrijorati ca nu mai mancati ziua si nu mai dormiti noaptea. Unii dintre voi nu imi veti raspunde fiindca sunteti la biserica sa imi aprindeti o lumanare, LA VII, si sa va rugati pentru bunastarea sufletului meu.Va rog,nu lacrimati, SergiuBoss11 va iesi victorios din aceasta incercare ce-i primejduieste viata.
ca si Faust a lui Goethe care a semnat pactul cu diavolul,asa si eu cand am intrat in categoria asta mi-am semnat propriul pact faustian,dar spre deosebire de el eu sunt inca sub cupola protectoare a normelor morale,deci Dumnezeu ma va ajuta sa trec si peste asta.
Cei ce se abat de la legile nescrise ale vietii vor fi pedepsiti de mana de fier a destinului, dar SergiuBoss11 va sfida toate aceste legi cu puterea sa nemaivazuta.Cum Sfantul Gheorghe a reusit sa invinga balaurul eu de ce nu pot lua de coarne bac-ul?
M-am cam abatut de la subiect! deci, ce imi recomandati ca sa invat mai repede oameni buni?

14 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Sa ne spui cum a iesit smug Oricum stim ca te descurci.

| KamaSutra a răspuns:

Bravo,dragut monolog thumbs up
Pai citeste cate ceva, poate iti ramane ceva in cap
Bafta multa

| SergiuBoss11 explică:

In direct, oameni buni! SergiuBoss11 invata Morometiisurprise!

| SergiuBoss11 explică (pentru SergiuBoss11):

Apropo,stiti de ce eu nu prea pun intrebari?
R:fiindca raspunsul cel mai bun vine tot de la mine!

| LePotato a răspuns:

Sper ca iei BAC-ul laughing

| syd2 a răspuns:

Puteai sa fi invatat ceva in loc sa scrii asta.

| Mieeez666 a răspuns:

Ce dracu are toata lumea cu mine? laughing)
Oare cine iti citeste acel kilometru de scris?
Mult noroc, fa.

| SergiuBoss11 explică (pentru Mieeez666):

Mieeezule,eu te adorsurprise

| Mieeez666 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Nici eu. laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mieeez666):

Eu l-am citit straight face.

Si...Sergiule : multa bafta thumbs up.

| Mieeez666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uaaaa! Ce curajos esti. Sunt cel mai mare fan al tau. Jur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

HAI, SERGIU! Stiu ca poti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puterea fie cu tine.
Fa-ne mândrii razboinicule!