| Ţepeşu a întrebat:

In afara de ce naiba nu am ce sa zic: http://guzgan.ro/12380-feluri-de-rahat.html

7 răspunsuri:
| lalalalallll a răspuns:

Îmi place stilul lor. laughing

| Foxie2 a răspuns:

Nici noi țepe, nici noi...

Tragei înțeapa mah si fa dreptate.

| CautNume a răspuns:

Asta chiar lipsea de pe net

| TheScamy a răspuns:

Cel mai mult mi-o placut faza asta:te băşeştilaughing
Si cel imi haios harat e laughing:8. Rahatul buci-umede: Aceasta specie derivată loveşte apa din WC cu o viteza ridicata şi la un unghi înclinat astfel încât îţi umezeşte bucile curului. Cel mai rău la această specie de rahat este că nu ai niciodata certitudinea daca umezeala de pe bucile tale este apă sau rahat.
si:
10. Rahatul King Kong: Mai este cunoscut şi sub numele de "rahat elefant". Este aşa de mare încât refuză sa disparăîn canalizare înainte de a fi marunţit (se recomandă folosirea unui umeraş de haine). La fel ca şi "Rahatul plută" nu apare decât atunci când te aflii într-un WC străin.

11. Rahatul hemoragie-craniană-internă: Această formă de rahat l-a ucis pe Elvis. El vine abia după eforturi îndelungate. Ai schimbat culori de la roşu la verde şi apoi albastru.

12. Rahatul bere: Una din cele mai rele dar şi una din cele mai răspândite forme de rahat. Apare în ziua urmatoare nopţii de dinainte. În mod obişnuit nici nu miroase aşa de rău, dar aparenţele înşeala. WC-ul este stropit cu el de sus pâna jos de parcă ai fi tras cu o flintă cu alice. Te şi miri ca din gaura curului tău Rahatul poate fi împraştiat în atâtea direcţii. După aceea observi că hârtia igienica s-a terminat şi closetul nu este prevăzut cu o perie. Apare la fel ca şi alte forme numai în WC-uri străine.
si:
1. Rahatul fantomă: Ştii cu siguranţă că l-ai făcut. Urme ale sale sunt pe hârtia igienică, dar în WC nu este nici urmă de rahat
si:
3. Rahatul cauciucat: Are consistenţa bitumului fierbinte şi lasă urme greţoase pe faianţa WC-ului. De ştergi de cel puţin 18 ori la cur şi acesta nu este încă curat. Trebuie sa îţi bagi hârtie igienica în chiloţi pentru a nu-i umple de rahat.

4. Rahatul cu aprindere întârziată: Tocmai te-ai şters la cur şi te-ai ridicat în picioare, când… vine tura urmatoare…

5. Rahatul şarpe: Alunecos, de grosimea degetuli mare şi cu o lungime de cel putin 50 de centimetrii.

6. Rahatul pluta: Mai este cunoscut si sub numele de "înotatorul". Desi ai tras apa de trei ori el pluteste înca în WC. Doamne! Cum te poţi scăpa de el? Nu se lasă nicidecum luat de apă. Apare de obicei peste tot, numai în propria locuinţa nu…
superlaughing)))))))))))))n-am mai ras asa de pe vremea lu buniculaughing)))))))

| Bianca3108 a răspuns:

rolling on the floor)) Cica "1. Rahatul fantomă: Ştii cu siguranţă că l-ai făcut. Urme ale sale sunt pe hârtia igienică, dar în WC nu este nici urmă de rahat.". Esti tare mah!